Willeke van Eeckhoutte

Willeke van Eeckhoutte

Willeke Van Eeckhoutte este scriitoare și susținător voluntar pentru conștientizarea aspectelor legate de dizabilități, care s-a mutat în Irlanda în 2002.

  • Trăiesc cu această afecțiune de: 18 Ani
  • Locație: Clonsilla, Irlanda

Introducere

După pensionare, a început să scrie pentru a-și exersa optimismul și pentru a sublinia aspectele vieții trăite cu o afecțiune invizibilă. Este asistent bibliotecar și consilier calificat, și în prezent studiază online Terapia cognitiv-comportamentală avansată pentru a-și hrăni pasiunea pentru psihologie. În afara timpului petrecut printre cărți sau sub pătură, aceasta merge la Starbucks pentru a scrie. 

Scurt istoric al afecțiunii de care suferă


Scleroza multiplă a apărut în viața mea cu o nevralgie de trigemen chinuitoare și o stare de oboseală severă la 2 ani și jumătate după ce m-am mutat în Irlanda. Viața mea s-a transformat într-o luptă dificilă cu simptomele precum durerea neuropată cronică dar, după pensionare, am realizat că aceasta a fost cea mai înțeleaptă decizie pe care aș fi putut s-o iau cu privire la afecțiunea mea. Chiar dacă urmez o combinație de tratamente tradiționale și holistice, care uneori reprezintă încercări și insuccese, totuși am reușit să am o atitudine mai filozofică, optimistă și iubesc viața mai mult.UK/MED/18/0284 Octombrie 2019


Articol scris de Willeke van Eeckhoutte

Puterea de a zâmbi în ciuda sclerozei multiple

Willeke van Eeckhoutte
Alfă mai multe

Înainte și după diagnosticul de scleroză multiplă

Willeke van Eeckhoutte
Alfă mai multe