Îndrăzniți să fiți diferiți

Alăturați-vă companiei Teva pentru a ajuta la îmbunătățirea vieții a milioane de oameni din întreaga lume.

De mai bine de un secol, Teva a dezvoltat o cultură a excelenţei, ce o plasează ca lider mondial în producţia de medicamente generice şi în top 15 companii din industrie. 01 

Ne mândrim cu peste 43.000 de angajaţi în 60 de țări din întreagă lume și le mulțumim pentru că ei reprezintă motivul succesului nostru susținut. Abilitățile și dăruirea lor, ne transformă într-un lider al industriei.

Diversitatea de percepții, calificări și talente, constituie cheia realizărilor noastre. Cultura noastră organizațională vă oferă oportunitatea de a face o reală diferență în viețile oamenilor și de a adăuga valoare carierei dvs.

Aveți idei interesante?

Teva este locul în care ideile extraordinare înfloresc. Credem în angajaţii nostri şi le oferim noi provocări creându-le condiţii pentru a creşte şi a se dezvolta profesional. Le oferim angajaților noștri:

  • O mare varietate de locuri de muncă și domenii de expertiză
  • O cultură organizațională unică și creativă
  • O mulțime de oportunități pentru dezvoltarea personală și profesională

Inovație integrată

Inovația este nucleul a tot ceea ce facem în Teva. Pentru a rămâne în top, într-un mediu în continuă schimbare, aplicăm o abordare creativă, holistică în ceea ce privește dezvoltarea medicamentelor - de la tratamente cu molecule noi și tratamente biologice, la medicamente generice complexe și integrare digitală prin metode moderne de producție. Proiectăm soluții de tratament accesibile și de înaltă calitate, care să se integreze cu nevoile pacientului pentru a le îmbunătăți viața.


  1. Back to contents.

    Pe baza datelor despre veniturile din 2018 din dosarele publice

Distribuie: