Istoria noastră

Producem medicamente de înaltă calitate, din 1901

Compania cunoscută în prezent ca Teva, a început în 1901 ca o mică afacere în Ierusalim. De atunci, Teva a crescut semnificativ la nivel mondial și este în prezent lider mondial în ceea ce privește medicamentele generice și specializate.

Poziția noastră de lider a fost definită de oamenii și cultura noastră, care au rămas fideli începuturilor noastre modeste. De la înființarea Teva, conducerea noastră a stat sub semnul tenacității, spiritului antreprenorial și al ambiției de a îmbunătăți viețile oamenilor.

Compania tânără, numită după farmaciștii care i-au pus bazele, Salomon, Levin și Elstein, a distribuit medicamente importate în întreaga regiune folosind transportul cu asini și caravane de cămile.

În următoarele decenii, creșterea companiei a fost impulsionată, întrucât cererea de medicamente produse pe plan local a crescut. În 1976, compania a devenit Teva (cuvântul idiș pentru „natură”) Pharmaceutical Industries Ltd.

Teva a crescut semnificativ în întreaga lume prin numeroase achiziții de succes, care ne-au integrat și îmbunătățit expertiza în domeniul medicamentelor inovatoare și generice, precum și în domenii și arii terapeutice noi. În prezent, Teva se numără printre primele 15 companii farmaceutice la nivel global - un lider mondial în ceea ce privește medicamentele generice și specializate.

Aflați mai multe despre istoria Teva>


Ref: Completarea raportului anual Teva 2019

Distribuie: