Etică și Transparență

De aproape 120 ani, Teva acționează în mod responsabil, cu integritate și asigură transparență în fiecare aspect al activității desfășurate. Politicile noastre reflectă aspirațiile și abordările cu privire la aspecte relevante atât pentru Teva, cât și pentru comunitate. Acestea ne ghidează practicile, conduita și deciziile de business oriunde ne desfășurăm activitatea. De asemenea, suntem transparenți cu privire la colaborarea noastră cu asociațiile pacienților și organizațiile profesioniștilor din domeniul sănătății, precum si cu privire la donațiile și subvențiile acordate organizațiilor din domeniul sănătății.

Aflați mai multe despre politicile și procedurile globale Teva aici.

Cu scopul de a respecta standarde etice ridicate și de a satisface așteptările pacienților, autorităților și ale altor parteneri din domeniul sănătății, companiile farmaceutice din Europa s-au angajat să publice transferurile de valoare către profesioniștii și organizațiile din domeniul sănătății prin adoptarea Codului EFPIA (European Federation of Pharmaceutical Industries and Association) și a Codului Medicines for Europe.

Teva susține pe deplin angajamentul EFPIA și al organizației Medicines for Europe de a face public transferurile de valoare către profesioniștii și organizațiile din domeniul sănătății

Ce este Codul Medicines for Europe?

Medicines for Europe este Asociația Producătorilor de medicamente generice din Europa.

Codul de conduită Medicines for Europe privind interacțiunea cu profesioniștii și organizațiile din domeniul sănătății își propune să stabilească un cadru de standarde și principii care promovează încrederea, comportamentul responsabil și respectul între companiile farmaceutice și în relația cu profesioniștii și organizațiile din domeniul sănătății.

În calitate de companie membră Medicines for Europe, Teva face publice, la nivel european, informații privind transferurile de valoare către profesioniștii și organizațiile din domeniul sănătății.

Mai multe informații despre Codul Medicines for Europe pot fi găsite pe website-ul oficial.

Ce este Codul EFPIA?

EFPIA este Asociația Producătorilor de Medicamente Inovative.

Codul de transparență EFPIA își propune să stabilească reguli și proceduri transparente și clare, pe care membrii Asociației trebuie să le urmeze atunci când desfășoară activități de promovare a medicamentelor către profesioniștii din domeniul sănătății, într-un mod care să asigure un comportament profesional, etic și transparent, care vizează beneficiul pacienților. Conform Codului, toți membrii EFPIA publică date despre transferurile de valoare către profesioniștii și organizațiile din domeniul sănătății.

În calitate de companie membră EFPIA, Teva face publice, la nivel european, informații privind valoarea totală a interacțiunilor cu profesioniştii şi organizațiile din domeniul sănătății privind aria de cercetare-dezvoltare şi studii clinice.

Mai multe informații despre Codul EFPIA pot fi găsite pe website-ul oficial.

Transparența în relația cu organizațiile de pacienți

Lucrăm continuu pentru a dezvolta o înțelegere cât mai profundă a nevoilor pacienților și pentru a integra această perspectivă în toată organizația noastră. În acest sens, creăm parteneriate bazate pe etică și transparență, care sunt esențiale în activitatea noastră de susținere a pacienților și aparținătorilor acestora în călătoria către o mai bună stare de sănătate și o viață fericită.

În cadrul Teva menținem cele mai înalte standarde de integritate în relația cu organizațiile de pacienți.

Suportul acordat de Teva organizațiilor de pacienți este axat pe îmbunătățirea bunăstării pacienților, familiilor și aparținătorilor acestora. Orice activitate întreprinsă de Teva pentru sprijinul organizațiilor de pacienți trebuie să fie desfășurata,  în mod clar, în beneficiul pacienților, ale căror interese sunt reprezentate de organizațiile de pacienți.

Teva acționează în mod transparent în ceea ce privește relațiile cu organizațiile de pacienți.

În acest sens, Teva face public orice sprijin financiar sau de altă natură, acordat organizațiilor de pacienți.

 Mai multe informații despre sprijinul acordat organizațiilor de pacienți pot fi găsite accesând pagina dedicată transparenței în relația cu organizațiile de pacienți.

 

 

Declarație conform art. 814 alin. (1) din Legea nr. 95/2006, republicată (fost art. 799 ind. 1 alin (1) din Legea nr. 95/2006)

Raportare privind transferuri de valoare ref. la activitatea de Cercetare si Dezvoltare

Distribuie: