Calitate demnă de încredere

Din momentul în care începem cercetarea și dezvoltarea până în momentul în care medicamentele noastre ajung la pacienți, angajamentul Teva față de calitate este fără compromisuri.

Rețeaua extinsă de operațiuni globale Teva include aproximativ 25.000 angajați în peste 70 centre de producție din peste 30 țări 01 . În România, Teva deține unitatea de producție Sindan-Pharma, unicul producător de medicamente oncologice generice din România.

Teva integrează capabitățile sale pentru medicamente generice și inovative în divizia de cercetare și dezvoltare, pentru a satisface nevoile existente ale pacienților.

Furnizăm medicamente generice și inovative de calitate pe diferite piețe, rapid și eficient.

Echipa care transformă acest lucru în realitate include mai multe departamente ale companiei noastre, inclusiv cercetare și dezvoltare, asigurarea calității, reglementare, suport logistic, marketing și vânzări.

Teva are avantajul de a fi integrată pe verticală, ceea ce înseamnă că o parte importantă a substanțelor farmaceutice active (API) utilizate în procesele de fabricație sunt furnizate de propria noastră companie producătoare de API (TAPI). 

De fapt, TAPI oferă acces unic la API-uri comune și exclusive direct din etapa de dezvoltare, permițând introducerea la timp a produselor generice pe piață.

Asigurarea calității

Angajamentul Teva față de calitate este fără compromisuri și fabricăm în conformitate cu cele mai înalte standarde de calitate și conformitate. Aceste standarde se aplică în fiecare etapă a dezvoltării și producției medicamentelor noastre. Toate procesele de producție sunt validate și produsele sunt testate și certificate, utilizând echipamente de testare de ultimă generație pe parcursul procesului de producție, care asigură respectarea celor mai înalte standarde de calitate și conformitate. 

Departamentul de Operațiuni Globale Teva este angajat în optimizarea performanței lanțului nostru de aprovizionare global din momentul în care procurăm materiile prime până în momentul în care medicamentele noastre ajung la pacienți. Știm că o capacitate de distribuție globală, fiabilă și eficientă din punct de vedere al costurilor este esențială pentru a le oferi pacienților produse eficiente, de înaltă calitate, unde și când au nevoie de ele. Capacitățile noastre de distribuție avansate din punct de vedere tehnologic ne permit să oferim produse optime în mod rapid și fiabil.


Note și referințe

  1. Back to contents.

    Pe baza datelor Departamentului de Operațiuni globale Teva, 2018

Distribuie: