Ce înseamnă să lucrezi la Teva

Lucrăm împreună pentru a face din bunăstare un mod de viață. Obiectivul nostru este de a vă ajuta să dați ce aveți mai bun - atât la locul de muncă, cât și acasă – oferindu-vă o gamă largă de beneficii.

Oamenii noștri sunt resursa noastră cea mai importantă 

La Teva, colaborăm pentru a face din bunăstare un mod de viață. Obiectivul nostru este să ajutăm.

Suntem mândri că putem oferi o gamă vastă de beneficii privind sănătatea și bunăstarea, securitatea financiară și susținem un stil de viață care să vină în sprijinul dvs. și al familiei dvs. oferind echilibru între viață profesională și cea personală.

Diversitate și incluziune: Totul ține de felul în care ne apreciem reciproc

Diversitatea și crearea unei culturi incluzive este un scop și o oportunitate de a ne aduce mai aproape pacienții, partenerii și comunitățile noastre. Angajații Teva adoptă o întreagă serie de experiențe, capacități și perspective care ne conectează la noi viziuni și oportunități, creând în același timp o cultură mai incluzivă pentru toți. Ne străduim să activăm un mediu de lucru în care toți angajații să se simtă implicați, știind că aduc o contribuție importantă la îmbunătățirea sănătății și pentru a face oamenii să se simtă mai bine.

Creșteți cu cei mai buni: Dezvoltare profesională

În cadrul Teva, considerăm că leadership-ul este arta de a motiva pentru atingerea obiectivului comun, o călătorie de învățare pe tot parcursul vieții.

În calitatea noastră de organizație cu performanțe excelente, ne-am îndreptat atenția către dezvoltarea continuă a angajaților, punând la dispoziție o gamă largă de instrumente și resurse concepute în mod unic pentru a susține dezvoltarea profesională, a leadership-ului și managementul carierei.

Managerii sunt încurajați să își exploreze limitele, să se dezvolte pe plan personal și să deprindă modalități noi de a crea lucruri uimitoare. Chiar dacă responsabilitatea pentru dezvoltarea profesională îi revine fiecărui individ, în multe țări, Teva încurajează angajații să obțină calificări profesionale , oferind sprijin financiar acolo unde este posibil.

Impactul social: Implicați-vă

Angajamentul nostru pentru îmbunătățirea sănătatii este adus la viață printr-o serie de activități care îmbunătățesc accesul la servicii medicale și contribuie la bunăstarea comunităților în care trăim și muncim. Voluntariatul angajaților este un aspect integrant al strategiei noastre comunitare și ne asociem cu organizații non-profit în diverse programe care promovează sănătatea pacienților.

Distribuie: