Facem afaceri în mod responsabil

În cadrul Teva, facem afaceri responsabile, respectând legislația în vigoare, codul de conduită etică și bunele practici din domeniu, astfel încât să ne asigurăm că toate activitățile se desfășoară în mod etic și transparent. Suntem responsabili și ne desfășurăm activitatea cu integritate pentru a proteja mediul și angajații noștri.

Conducem afacerea în mod responsabil prin promovarea conformității, a eticii și a transparenței, protejarea mediului, îmbunătățirea sustenabilității în întregul nostru lanț de aprovizionare, garantând siguranța pacienților și implicarea și susținerea oamenilor noștri.

Conformitate, etică și transparență

Menținem cele mai înalte standarde profesionale și etice, deoarece acest lucru ne reflectă valorile morale. Abordarea noastră privind conformitatea a fost dezvoltată pentru a menține o cultură a eticii și a onestității. Cultura Teva include, printre altele, training privind Codul de conduită al tuturor angajaților noi, pentru a ne proteja compania din interior prin intermediul Biroului de Integritate în Afaceri. 

Protejarea mediului înconjurător

În calitate de furnizor de top de medicamente generice de înaltă calitate și ingrediente farmaceutice active (API), cu 70 centre de producție în întreaga lume, este responsabilitatea noastră fundamentală să respectăm toate legile, reglementările și alte cerințe destinate protejării mediului. Ne străduim să reducem impactul operațiunilor noastre asupra mediului înconjurător, să colaborăm cu părțile interesate și să implementăm Sistemul global Teva pentru gestionarea în mod eficient a riscurilor de mediu și a celor privind sănătatea și securitatea în muncă.

Lanțul de aprovizionare

Teva crede în respectarea celor mai înalte standarde etice în întregul lanț de aprovizionare, deoarece partenerii de business implicați în proces joacă un rol important în activitatea noastră și ne influențează capacitatea de a furniza pacienților medicamente de calitate în fiecare zi.

Siguranța pacientului

Teva are o abordare cuprinzătoare, transparentă și fără compromisuri în ceea ce privește calitatea și siguranța medicamentelor. Aceasta include monitorizarea atentă a tuturor medicamentelor noastre, efectuarea unor evaluări aprofundate în fiecare etapă a ciclului lor de viață și identificarea modalităților de reducere a riscurilor de contrafacere. 

Angajații noștri

Atunci când angajații noștri sunt implicați, sănătoși și în singuranță, pot lucra la potențialul lor maxim. Este responsabilitatea noastră să investim în bunăstarea și succesul lor și să le oferim un mediu de lucru motivant și plin de satisfacții profesionale.

Distribuie: