Conectați-vă cu noi

Ghidul Teva privind rețelele de socializare

Utilizăm conturile de pe rețelele de socializare pentru a distribui informații despre Teva Pharmaceuticals la nivel global și noutăți din țările în care ne desfășurăm activitatea, iar acestea sunt gestionate de Echipa Globală de Comunicare Corporativă în numele Teva.

Aceste conturi de pe rețelele de socializare sunt destinate în principal pentru discutarea știrilor, evenimentelor, impactului social și a altor subiecte conexe, precum și a poveștilor angajaților, pacienților și cadrelor medicale. Suntem încântați să interacționăm cu dvs. pe rețelele de socializare și așteptăm cu nerăbdare dialogul fructuos și captivant.

Aceste canale de comunicare nu reprezintă un forum de discuții despre produse, tratamente sau afecțiuni, sau un spațiu de raportare a reacțiilor adverse.

Dacă aveți o întrebare specifică despre produsele sau serviciile noastre, vă rugăm să accesați secțiunea Contactați-ne.

Dacă raportați o reacție adversă legată de unul dintre produsele noastre, vă rugăm să contactați Safety.Romania@teva-romania.ro. Consultați Politica noastră de confidențialitate privind farmacovigilența pentru a afla cum asigură Teva siguranța și confidențialitatea pacienților. Dacă aveți o urgență care vă pune viața în pericol, vă rugăm să-l contactați pe medicul dvs. sau să solicitați asistență locală de urgență.

Recomandări

Apreciem întrebările dvs. și vom încerca să răspundem acestora în timp util. Din cauza limitelor acestor canale de comunicare și a reglementărilor din industria farmaceutică, răspunsurile noastre pot conține doar informații succinte. Atunci când este posibil, vom încerca să vă direcționăm către surse de informare relevante.

Conturile de socializare globale Teva vor fi monitorizate și actualizate regulat în timpul programului de lucru. Pentru orice întrebări sau probleme urgente, vă rugăm să contactați echipa de asistență Teva din țara dvs. sau să trimiteți o întrebare prin intermediul site-ului nostru web.

Rețelele de socializare pot fi ocazional indisponibile și în acest caz, nu avem nicio responsabilitate pentru indisponibilitatea din cauza nefuncționării platformei de comunicare.

Atunci când interacționați cu Teva pe canale de socializare, vă rugăm să fiți respectuoși și politicoși și să evitați partajarea de conținut fraudulos, personal sau confidențial. Nu vom răspunde la limbajul ofensator, comentarii denigrante, defăimătoare sau subiecte care nu au legătură cu Teva.

 Declinarea răspunderii

Nu putem distribui informații specifice despre produsele sau tratamentele noastre pe canalele de socializare. Pentru informații referitoare la produse, vă rugăm să vizitați secțiunea Produse a acestui site web sau pentru a trimite o întrebare, vă rugăm accesați secțiunea Contactați-ne.

Nu putem comenta sau răspunde la probleme legate de chestiuni juridice și financiare, probleme de reglementare sau informații protejate de drepturi de proprietate intelectuală pe canalele de socializare.

Este posibil să oferim linkuri către pagini web independente ale părților terțe în postări și tweet-uri. Teva nu are nicio posibilitate de a controla conținutul site-urilor web terțe și nici nu susține și nu este responsabilă pentru conținutul site-urilor web terțe.

Nu susținem și nu suntem responsabili pentru conținutul oricăror conturi urmărite pe rețelele de socializare.

Distribuie: