Valorile noastre fundamentale

Ceea ce facem în fiecare zi contează

Punem pasiune și dăruire pentru îmbunătățirea stării de sănătate. Cultura noastră nu este doar despre ceea ce facem, dar și despre cum facem acest lucru

Valorile noastre exprimă ceea ce credem, reprezintă tot ce avem mai bun în noi și ne ghidează în tot ceea ce facem. Misiunea și valorile noastre au fost create de oamenii noștri, din povestirile care au demonstrat că spiritul și cultura noastră sunt deosebite și reprezintă acele calități care ne fac unici.

Teva își propune să fie lider în domeniul medicamentelor generice și biofarmaceutice, îmbunătățind viețile pacienților.

Este vorba despre noi, oamenii Teva, care ne punem dăruirea, capacitățile și competențele, precum și pasiunea și atitudinea umană în slujba îmbunătățirii sănătății a milioane de oameni din întreaga lume. Misiunea noastră ne ghidează pentru a ne asigura că dvs. - pacienții, clienții, colegii și comunitățile noastre - sunteți în centrul fiecărei decizii pe care o luăm.

Leading the way

Lideri în domeniu
Ne dorim să fim lideri în domeniu și o marcă a excelenței într-un mediu in continuă schimbare, prin puterea exemplului. În cadrul Teva, luăm inițiativă în mod proactiv și ne adaptăm schimbărilor, identificăm oportunități și creăm strategii pentru a lucra eficient în beneficiul pacienților.

Focus and Accountability

Răspundere și angajament
Suntem responsabili în tot ceea ce facem. Definim obiective clare și ne concentrăm eforturile, atenția și energia pentru a le atinge. Transformăm vorbele în fapte și suntem responsabili pentru acțiunile și rezultatele noastre.

Getting it done together

Colaborăm
Cu toții lucrăm pentru aceeași companie, Teva. Lucrând împreună mai eficient, în colaborare strânsă și în mod concertat, ne valorificăm întregul potențial și ne impulsionăm succesul.

Innovating Where We Create Value 

Inovăm și creăm valoare
Inovăm pentru a veni în sprinjinul pacienților, partenerilor din sistemul de sănătate. Căutăm în mod constant metode originale și mai bune de a excela, creând soluții pentru nevoile neîmplinite din prezent și din viitor.

Caring 

Dovedim empatie
Ne pasă. Ne pasă de bunăstarea pacienților, a cadrelor medicale și a comunităților cu care intrăm în contact. Ne pasă de colegii noștri; creăm un mediu de lucru caracterizat prin respect, diversitate și incluziune.

Making our families proud 

Ne facem familiile mândre
Teva îmbunătățește sănătatea și contribuie la bunăstarea oamenilor în fiecare zi. Facem acest lucru acționând cu integritate și menținând cele mai înalte standarde de calitate, etică și conformitate.

Distribuie: