Procesul de recrutare

La ce să vă așteptați când aplicați pentru un loc de muncă

Dacă sunteți selectat(ă) după ce ați candidat pentru un post vacant deschis la Teva, veți primi un e-mail de confirmare a candidaturii, iar unul dintre specialiștii noștri în recrutare vă va contacta direct pentru a avansa candidatura dvs. către următorul pas al procesului de recrutare. Analizăm fiecare CV și ne place să răspundem individual fiecărui candidat, însă există momente când, din cauza volumului și a calendarului, pot apărea întârzieri.

Comunicați deschis cu specialistul în recrutare pe întreg parcursul procesului, acordând atenție fiecărei etape, fie că este vorba de interviul telefonic sau întâlnirea directă cu
reprezentanții Teva.

Vă rugăm să rețineți că Teva nu aprobă și nu inițiază comunicări frauduloase și nu va solicita niciodată vreun tip de depozit monetar pentru un interviu. Puteți găsi întotdeauna cele mai exacte și actualizate informații despre Companie pe pagina noastră web globală Teva.

De multe ori, vom solicita un interviu telefonic inițial, înainte de un interviu personal. Uneori putem utiliza tehnologia de teleconferință video pentru a efectua interviul, dar nu utilizăm „interviuri online în camere de chat” ca parte a procesului nostru.

Distribuie: