Angajamentul global Teva privind sănătatea

Getty Images/monkeybusinessimages

Eforturile noastre de a îmbunătăți înțelegerea și tratamentul afecțiunilor cronice multiple

Prin discuții permanente cu experții din domeniul sănătății și cu pacienții, am identificat o provocare în domeniul sănătății globale pentru care Teva face eforturi susținute pentru acoperirea acestor nevoi. Afecțiunile cronice multiple (MCC – eng. multiple chronic conditions) sunt caracterizate prin prezența a două sau mai multe afecțiuni cronice, cum ar fi bolile cardiovasculare, dar și unele boli transmisibile, de exemplu, tuberculoza și SIDA. Afecțiunile cronice multiple afectează unul din trei adulți la nivel mondial.

Povara tot mai accentuată a afecțiunilor cronice multiple mărește complexitatea tratamentului, crește exponențial costurile îngrijirilor medicale și, cel mai important, afectează pacienții, persoanele care oferă suport acestora, comunitățile și sistemele de sănătate.

Teva s-a angajat să ajute la tratarea afecțiunilor cronice multiple prin susținerea elaborării și implementării programelor de îngrijire bazate pe dovezi, care vizează rezultate concrete. Colaborând cu parteneri din diverse domenii, avem potențialul de a îmbunătăți calitatea vieții pacienților cu afecțiuni cronice multiple și a persoanelor care le oferă suport, reducând în același timp costurile medicale pentru pacienți și societate.

Aflați mai multe despre MCC aici și citiți un raport independent solicitat de Teva în legătură cu starea globală a MCC.

Distribuie: