Contribuim la menținerea unei comunități sănătoase

Pentru noi, o comunitate sănătoasă este reprezentată de oameni care au acces la resurse și condiții, care le permit să ducă o viață cât mai sănătoasă. Contribuim la menținerea unor comunități sănătoase în întreaga lume, prin portofoliul nostru de produse și nu numai, punând pacientul în centrul tuturor activitățior noastre. Perspectivele și experiențele pacienților noștri ne inspiră să găsim soluții pentru îmbunătățirea continuă a stării de sănătate a acestora, prin creșterea accesului la medicamente generice, stimularea inovației, implicarea atât a pacienților, cât și a familiilor și a profesioniștilor din domeniul sănătății în identificarea unor strategii de sănătate valoroase.

Accesibilitate

Dorim ca fiecare persoană să aibă acces la medicamente de calitate. Ca producător de medicamente generice, ne-am angajat să producem medicamente de înaltă calitate, accesibile ca preț, pentru oamenii din întreaga lume. Programele globale de suport pentru pacienți ne permit să extindem gradul de acoperire cu medicamentele noastre generice. De asemenea, donăm medicamente comunităților aflate la nevoie și colaborăm cu organizații non-profit, guverne, furnizori de servicii medicale și colegi din industrie pentru a oferi pacienților și comunităților serviciile de care au nevoie.

Știință și inovație

Teva produce medicamente inovative care se adresează unor afecțiuni netratate sau tratate insuficient.

Implicarea pacienților

Aspirația noastră de a îmbunătăți viețile pacienților înseamnă mai mult decât furnizarea de medicamente. Știm că pacienții au nevoie de asistență în planurile lor de tratament, un sentiment de apartenență la o comunitate formată din persoane cu experiențe similare și acces la informații corecte. Noi susținem pacienții și profesioniștii din domeniul sănătății investind în cercetare pentru a înțelege perspectiva pacientului, oferindu-le acces la informații noi, sporind gradul de conștientizare cu privire la afecțiunile lor și creând resurse și instrumente pentru promovarea bunăstării fizice, psihice și sociale.

Priorități în domeniul sănătății la nivel global

Contextul mondial actual se confruntă cu provocări semnificative în domeniul sănătății, multe dintre acestea influențând pacienții de care avem grijă. Fiind unul dintre producătorii de top de antibiotice și cel mai important furnizor de medicamente incluse de Organizația Mondială a Sănătății în Lista medicamentelor esențiale, suntem responabili să ajutăm la rezolvarea acestor provocări. Ne folosim expertiza și resursele pentru a înțelege și a găsi soluții pentru rezolvarea unor probleme din sfera bolilor netransmisibile și a rezistenței la antibiotice.

Distribuie: