Todd Seals

Todd Seals

Faceți cunoștință cu Todd Seals

Todd Seals pledează pentru conștientizarea aspectelor legate de cancerul de prostată de când a fost, la rândul lui, diagnosticat cu această boală, acum 12 ani.

  • Trăiesc cu această afecțiune de: 15 Ani
  • Locație: Silverlake, Washington

Introducere

Todd postează articole optimiste și relevante pe numeroase website-uri despre cancer pentru a susține alți pacienți care fac tratament pentru această boală care le schimbă radical viața.

De asemenea, acesta își prezintă povestea în cadrul unui blog săptămânal unde relatează despre experiențele sale de viață și modul în care acestea se îmbină cu ideea de a trăi o viață frumoasă în pofida luptei cu cancerul de prostată. 

Filozofia personală despre viață a lui Todd este să trăiască viața la maxim în fiecare zi împreună cu soția sa, Amanda. Deoarece locuiesc la mai puțin de 80 km de piscul Mount St. Helens din statul Washington, cei doi soți fac drumeții și merg cu snowmobilul iarna și își petrec weekendurile cu familia și prietenii pe barca lor cu motor la fiecare două sezoane.

Viața lui Todd reprezintă o sursă de inspirație pentru toată lumea care îl cunoaște și în special pentru aceia care au avut ocazia să-i citească articolele pozitive și încurajatoare. Todd este foarte dedicat susținerii celor care suferă de cancer de prostată la nivel local, național și internațional.


NPS-US-NP-00578 FEBRUARIE 2020


Articol scris de Todd Seals

Cancerul de prostată mi-a schimbat viața în bine

Todd Seals
Alfă mai multe

Oboseala și tratamentele împotriva cancerului

Todd Seals
Alfă mai multe