Sarah Rathsack

Sarah Rathsack

Sarah Rathsack suferă de migrene de la vârsta de 5 ani, care au devenit cronice de peste 10 ani.

  • Trăiesc cu această afecțiune de: 34 Ani
  • Locație: Ohio

Introducere

Sarah este mamă, soție, fiică, profesoară, și o iubitoare de câini căreia îi place să călătorească, căutând modalități de a trăi o viață cât mai frumoasă și sănătoasă posibil. A creat blogul My Migraine Life pentru a arăta oamenilor că nu sunt singuri și în speranța motivării și educării acestora. O puteți găsi pe FacebookTwitter și Instagram.

Scurt istoric al afecțiunii de care suferă


Am început să am migrene de la vârsta de 5 ani dar nu am primit un diagnostic până la gimnaziu, când hormonii au început să aibă un rol în declanșarea migrenelor. Am suferit de migrene episodice (sub 15 migrene pe lună) timp de mulți ani, perioadă în care am descoperit numeroși factori declanșatori cum ar fi vremea, alimentele, hidratarea, efortul fizic, zgomotele, sunetele și somnul. După ce am terminat liceul, migrenele au devenit cronice și au început să se manifeste zilnic. Stresul vieții de adult și munca în domeniul educației speciale mi-au schimbat viața și modul de gândire.

Migrenele au continuat pe durata ambelor perioade când am fost însărcinată, fiind constante și foarte complicate în această perioadă. După ce mi-am întemeiat o familie, am devenit casnică și am creat blogul My Migraine Life. Viața mea s-a schimbat radical datorită blogului și împărtășirii experiențelor personale. Am devenit susținătoare a pacienților cu probleme de sănătate, strâng fonduri pentru cercetări și sprijinul persoanelor cu migrene și dureri de cap, împărtășesc informații importante, revizuiesc produse și încerc să explic de ce migrena reprezintă mai mult decât o durere de cap. În prezent, sunt educatoare la grădiniță, scriu și-mi trăiesc viața încercând să văd partea bună a lucrurilor. Pentru mine, este important să am un impact asupra generației următoare, cât și să fac fiecare cititor să se simtă puțin mai bine de fiecare dată când citește articolele de pe blogul My Migraine Life. În fiecare zi când mă trezesc, mă simt recunoscătoare și inspirată să caut sprijin accesibil atât pentru mine, cât și pentru toate persoanele care suferă de migrene. Călătoria mea este în plină desfășurare, în pofida durerii."


Articol scris de Sarah Rathsack

Gestionarea vacanțelor de familie a celor care suferă de migrene

Sarah Rathsack
Alfă mai multe

Cum să sprijini pe cineva apropiat care suferă de migrene

Sarah Rathsack
Alfă mai multe

Cum trec peste anxietatea asociată cu migrenele

Sarah Rathsack
Alfă mai multe