Michelle Rivas

Michelle Rivas

Michelle scrie articole despre sănătate și wellness și este director de comunicare în Chicago, deși multe persoane o cunosc sub numele de „The Healthy Latina”.

  • Trăiesc cu această afecțiune de: 9 Ani
  • Locație: Chicago

Introducere

Michelle scrie articole despre sănătate și wellness și este director de comunicare în Chicago.

Michelle a făcut facultatea de jurnalism la Arizona State University și studii de masterat în comunicare în domeniul sănătății la DePaul University. 

Fiind pasionată de sănătate și wellness, Michelle aleargă adesea prin Chicago, antrenându-se pentru maraton, vizitează noi săli de antrenament, încearcă diferite cursuri sau își petrece timpul încercând să perfecționeze rețeta bunicii arroz con pollocu orez din conopidă. A fost finalistă la premiile Hispanicize TECLA în 2015, a primit premiul Latina Magazine 30 Under 30, premiul Best Latina Bloggerîn 2014 și premiul Cosmo for Latinas Bloggerîn 2013.

Istoricul afecțiunii de care suferă


Michelle a fost diagnosticată cu astm în jurul vârstei de douăzeci de ani și trăiește cu această boală de 6 ani. Fiind o alergătoare pasionată, nu a permis astmului s-o împiedice să participe la întrecerile și activitățile sale preferate. Speră ca articolele scrise de ea să inspire și alte persoane cu astm să rămână active și să preia controlul asupra propriei lor sănătăți.


UK/MED/18/0284 Octombrie 2019


Articol scris de Michelle Rivas

Primul maraton după diagnosticul de astm bronșic

Michelle Rivas
Alfă mai multe