Megan Potts

Megan Potts

Megan este mamă pentru prima oară, încercând să gestioneze aspectele legate de maternitate și tulburările de sănătate mentală.

  • Trăiesc cu această afecțiune de: 13 Ani
  • Locație: Marea Britanie

Introducere

Megan este mamă pentru prima oară, încercând să gestioneze aspectele legate de maternitate și tulburările de sănătate mentală. Pe parcursul experiențelor trăite, și-a păstrat pasiunea de a ajuta și sprijini alte persoane, ceea ce a dus la crearea blogului personal, pentru a încerca să ofere sprijin persoanelor care se simt singure prin prisma a ceea ce simt. 

Datorită activității ei, Megan a început să călătorească, mergând la conferințe organizate de asociații caritabile pentru a oferi cadrelor medicale și personalului perspectiva experienței trăite, cu scopul de a-i ajuta să ofere mai mult sprijin personalizat pacienților și clienților lor.

Istoricul afecțiunii de care suferă 


Înainte de a deveni mamă, a suferit de anxietate și depresie timp de aproximativ zece ani, apelând la medicamente, terapie cognitiv-comportamentală și alte terapii existente pentru stabilizarea sănătății mentale și pentru controlul afecțiunilor.

Din 2016, Megan se confruntă și cu stresul posttarumatic (PTSD) ca urmare a unei agresiuni de pe urma căreia a rămas cu coșmaruri și flashbackuri în mod constant.


UK/MED/18/0284 Octombrie 2019


Articol scris de Megan Potts

Cum poți sprijini un prieten care trece printr-o perioadă dificilă

Megan Potts
Alfă mai multe