Jeff Breece

Jeff Breece

Jeff a suferit un infarct miocardic masiv la două luni după ce a împlinit vârsta de 47 de ani. Fiind relativ tânăr, nu a prezentat simptome.

  • Trăiesc cu această afecțiune de: 8 Ani
  • Locație: Columbus, Ohio

Introducere

Jeff este consultant în domeniul tehnologiei și furnizează servicii cloud și dezvoltare personalizată pentru numeroși clienți interesanți. În viața personală, este soț și o persoană căreia îi place să-și petreacă timpul în natură și să alerge.

Scrie pe blog, printre altele, despre aventurile din timpul drumețiilor la țară și despre viața de zi cu zi pentru o persoană cu boală cardiacă.

De asemenea, Jeff este un membru activ al comunității American Heart Association Support Network în cadrul căreia oamenii pot găsi sprijin pentru a gestiona efectele bolii cardiace, în calitate de supraviețuitori sau persoane care îi îngrijesc.

Istoricul afecțiunii de care suferă


Fiecare aspect al vieții mele s-a schimbat după infarctul miocardic iar depresia, teama și atacurile de panică au devenit noii mei companioni. Cu toate acestea, nu toate aspectele au fost negative. Am descoperit că sunt capabil să fac atâtea lucruri de care nu aveam habar înainte.

Am începu să alerg 5 km, 10 km, 15 km, apoi la semi-maraton și maraton. Ulterior, ca o modalitate de a combate atacurile de panică, am început să urc pe munte și să fac drumeții la țară cu scopul de a mă forța să mă concentrez pe frumusețea și posibilitățile oferite de viață, în loc să îmi alimentez gândurile negative.

Afecțiunile cardiace sunt cronice și incurabile, cu toate acestea, vin și cu unele aspecte pozitive. După ce am înțeles că nimic nu este permanent, în acest moment trăiesc viața la maxim, făcând tot ce este posibil pentru a avea o viață bună după ce am supraviețuit unei afecțiuni care mi-ar fi putut cauza moartea.

Fiecare zi reprezintă o promisiune. Depinde numai de noi să ne facem zilele frumoase.

UK/MED/20/0002 Ianuarie 2020


Articol scris de Jeff Breece

Cum am suferit un infarct și am învățat să trăiesc din nou după acesta

Jeff Breece
Alfă mai multe