Jaime Sanders

Jaime Sanders

Jaime Sanders este blogger și susținătoare a pacienților, și locuiește în Virginia împreună cu soțul ei și cei trei copii.

  • Trăiesc cu această afecțiune de: 34 Ani
  • Locație: Virginia

Introducere

Jaime Sanders este blogger și susținătoare a pacienților, și locuiește în Virginia împreună cu soțul ei și cei trei copii. Jaime are migrene sau dureri dintotdeauna iar majoritatea vieții de adult a suferit de depresie. De la copil care suferea de dureri abdominale la soție și mamă care suferă de migrenă cronică, în ultimii 37 de ani, Jaime a învățat să-și transforme durerea în putere.

Prin activitatea ei de susținere și prin intermediul blogului, Jaime urmărește ca această boală invizibilă să devină vizibilă pentru restul lumii și să valideze durerea reală a milioanelor de pacienți. Aceasta colaborează cu câteva organizații non-profit într-un efort comun de educare și încurajare a pacienților care suferă de migrene și a persoanelor care îi îngrijesc. Jaimie, în calitate de susținător coordonator al pacienților care suferă de migrene în cadrul Global Healthy Living Foundation, ajută la recrutarea pacienților care suferă de migrene în scopul susținerii modificării legislației și a contractelor de asigurări astfel încât să îmbunătățească accesul acestor pacienți la îngrijire la nivel național.

Una dintre pasiunile ei este de a crea conținut specific referitor la migrene și sănătatea mentală, deoarece aceasta o ajută să rămână conectată la aceste comunități, oferind în același timp susținere, compasiune și validare pacienților cu afecțiuni stigmatizate sau neînțelese.


UK/MED/18/0284 Octombrie 2019


Articol scris de Jaime Sanders

6 expresii de care persoanele cu migrene s-au săturat

Jaime Sanders
Alfă mai multe

Depresia și persoanele extrem de sensibile

Jaime Sanders
Alfă mai multe

6 lucruri care mă motivează să nu renunț la lupta împotriva migrenelor

Jaime Sanders
Alfă mai multe

8 lecții de viață pe care mi le-a oferit migrena

Jaime Sanders
Alfă mai multe

Să nu dai crezare poveștilor pe care ți le spune depresia

Jaime Sanders
Alfă mai multe