Jackie Zimmerman

Jackie Zimmerman

Jackie este susținătoare a pacienților de 12 ani și a avut onoarea să reprezinte comunitatea persoanelor cu scleroză multiplă la diferite conferințe, discursuri pe anumite teme și discuții la masa rotundă.

  • Trăiesc cu această afecțiune de: 16 Ani
  • Locație: Madison Heights, Michigan

Introducere

Jackie Zimmerman este consultant în digital marketing și se concentrează pe activități în cadrul organizațiilor non-profit și organizațiilor de sănătate. În trecut, a lucrat ca brand manager și specialist în comunicații dar toate drumurile duceau către susținerea pacienților și îmbunătățirea îngrijirii medicale, astfel, în 2018, a cedat în cele din urmă și a început să lucreze pentru ea pe blog, prin intermediul căruia speră să continue să-și folosească puterea pentru a colabora cu organizații extraordinare și pentru a inspira pacienții.

Istoricul afecțiunii de care suferă


Jackie a fost diagnosticată cu scleroză multiplă în 2006, la vârsta de 21 de ani, când se pregătea pentru examenul de licență. La scurt timp după diagnosticare, a început să scrie un buletin informativ dedicat pacienților tineri cu scleroză multiplă, care mai târziu s-a transformat într-un blog. Jackie a suferit trei recăderi, toate cu episoade de nevrită optică la ambii ochi. Jackie a depus eforturi intense pentru a deveni o voce puternică în comunitatea pentru susținerea pacienților, concentrându-se pe oferirea de informații cu privire la scleroza multiplă și pe evidențierea faptului că parcursul fiecărui pacient este diferit.

A început să scrie articole despre viața cu scleroză multiplă la scurt timp după ce a primit acest diagnostic, ca o modalitate de a relaționa cu alți pacienți tineri dar nu și-a imaginat vreodată că aceasta se va transforma într-o carieră. Jackie este susținătoare a pacienților de 12 ani și a avut onoarea să reprezinte comunitatea persoanelor cu scleroză multiplă la diferite conferințe, discursuri pe anumite teme și discuții la masa rotundă. Puținul timp liber pe care-l are și-l petrece împreună cu cei doi cățeluși salvați și cu soțul ei, și, de asemenea, practicând derby cu role.


UK/MED/18/0284 Octombrie 2019


Articol scris de Jackie Zimmerman

Lecțiile învățate din scleroza multiplă

Jackie Zimmerman
Alfă mai multe