Danielle Newport Fancher

Danielle Newport Fancher

Danielle Newport Fancher este scriitoare, locuiește și lucrează în Manhattan și suferă de migrenă cronică. S-a săturat de percepția conform căreia migrenele reprezintă „o simplă durere de cap” și a hotărât că misiunea ei va fi să schimbe această percepție.

  • Trăiesc cu această afecțiune de: 17 Ani
  • Locație: Manhattan, New York

Introducere

Fancher a urmat facultatea Skidmore și și-a luat licența în management și afaceri. În prezent, locuiește în Manhattan și, în timpul liber, merge la cafeneaua preferată din Gramercy pentru a scrie. 

Scurt istoric al afecțiunii de care suferă


De paisprezece ani sufăr de migrene iar în ultimii zece ani acestea au devenit cronice. Migrenele mele continuă să-i pună în încurcătură pe medici, unii dintre cei mai buni specialiști în neurologie și tratamentul migrenei la nivel național. Timp de mulți ani, am făcut tot ce era posibil pentru a combate migrenele, aproape fără succes. Eforturile mele au inclus internarea pentru tratament într-un centru specializat de neurologie și renunțarea la slujbă pentru a-mi trăi viața pe plajă în Costa Rica, deoarece mi-am pierdut speranța de a trăi fără migrene."


UK/MED/18/0284 Octombrie 2019


Articol scris de Danielle Newport Fancher

Anatomia unei migrene: pașii pe care îi urmez la fiecare fază

Danielle Newport Fancher
Alfă mai multe

Călători cu migrenă: ce trebuie să știm înainte să pornim la drum

Danielle Newport Fancher
Alfă mai multe

8 abilități pe care trebuie să le gestionezi atunci când suferi de migrenă

Danielle Newport Fancher
Alfă mai multe