Claire Eastham

Claire Eastham

Claire Eastham este blogger pe aspecte de sănătate mentală, câştigătoare a numeroase premii, susținătoare a pacienților și autoare a best-sellerului „We’re All Mad Here”.

  • Locație: Greater Manchester

Introducere

Claire Eastham este blogger pe aspecte de sănătate mentală, câştigătoare a numeroase premii, susținătoare a pacienților și autoare a best-sellerului „We’re All Mad Here”. Fiind considerată unul dintre bloggerii reprezentativi pe aspecte de sănătate mentală din Marea Britanie, Claire a atras numeroși abonați datorită articolelor pline de umor, cu accent spiritual și autocritic.

Este cunoscută pentru abordarea sinceră și familiară, creând o punte între profesioniștii din domeniul sănătății, medici și persoanele care se confruntă cu tulburări de sănătate mentală. A devenit repede cunoscută ca expert în acest domeniu.

Claire este ambasador al organizației MQ și este invitată în mod constant în emisiuni TV și radio pentru a-și exprima opiniile cu privire la anxietate. În prezent, scrie partea a doua a cărții sale, care cu siguranță va fi extraordinară.

UK/MED/18/0284 Octombrie 2019


Articol scris de Claire Eastham

Anxietatea: Cum să faci față gândurilor invazive

Claire Eastham
Alfă mai multe