Bryce Evans

Bryce Evans

Bryce Evans este un artist premiat care călătorește în toată lumea pentru a împărtăși informații valoroase despre viață și care dorește să aibă un impact pozitiv asupra unui număr de un miliard de oameni.

  • Trăiește cu această afecțiune de: 15 Ani
  • Locație: Montreal, Canada

Introducere

Bryce a colaborat cu mărci internaționale de top, a creat proiecte de amploare globală și și-a expus lucrările în toată lumea, apărând în VICE, Huffington Post, WEDay, The Mighty și multe altele. În 2010, a înființat o comunitate foto pentru persoanele care suferă de depresie și anxietate. A devenit expert în fotografie terapeutică pentru sănătatea mentală cu ajutorul scrisului, predării și discursurilor, inclusiv în cadrul evenimentului TEDx, How Photography Saved My Life.

Istoricul afecțiunii de care suferă


Practic, nu vorbeam despre depresia și anxietatea de care sufeream -- într-un fel, nu eram conștient de afecțiunea cu care mă confruntam -- până când am început să o exprim și să o explorez prin intermediul fotografiei, cu o serie de fotografii denumite one, care s-a transformat într-o comunitate. Am petrecut ultimii 7-8 ani încercând să-mi înțeleg depresia și anxietatea printr-o atitudine proactivă cu privire la stilul de viață, prin evitarea factorilor declanșatori (cum ar fi lipsa somnului) și testarea diferitelor mijloace pe care le utilizez imediat ce apar primele simptome. În prezent, nu am niciun simptom în majoritatea zilelor."

UK/MED/18/0284 Octombrie 2019


Articol scris de Bryce Evans

5 moduri de a îţi înţelege mai bine depresia

Bryce Evans
Alfă mai multe

9 întrebări pe care să ţi le pui când trăieşti cu depresie

Bryce Evans
Alfă mai multe

Cum să îţi creezi o rutină eficientă dimineaţa, când trăieşti cu depresie

Bryce Evans
Alfă mai multe