Barbara Stensland

Barbara Stensland

Barbara Stensland este scriitoare, blogger, manager de proiect în construcții și student-doctorand part-time. De origine din Scoția, în prezent locuiește în South Wales, Regatul Unit.

  • Trăiește cu această afecțiune de: 12 Ani
  • Locație: Cardiff, Țara Galilor

Introducere

Începând din 2012, Barbara a început să scrie pe blog despre viața ei cu scleroză multiplă, despre fiul ei, pe care-l numește „Adolescentul care este acum la Universitate”, și despre alte lucruri care-i trec prin minte.  Recent, a terminat studiile de masterat în beletristică la Cardiff Metropolitan University și s-a hotărât să o ia de la capăt cu stresul și nopțile pierdute, de data aceasta ca student-doctorand pentru aceeași specializare.

Cartea ei, Stumbling In Flatsa fost nominalizată la premiile International Rubery Book Award 2015 iar nuvela prezentată în lucrarea de disertaţie a fost nominalizată la premiile 2017 Exeter Story Prize.

În timpul liber, se uită la seriale pe Netflix, își petrece timpul la cafenele pentru inspirație, unde bea caffe latte de soia și se întâlnește cu prietenii care au susținut-o încă de la început.  De asemenea, îi plac lumânările scumpe și magazinele de suveniruri din muzee.

UK/MED/18/0284 Octombrie 2019


Articol scris de Barbara Stensland

Scleroza multiplă în timpul verii

Barbara Stensland
Alfă mai multe

Momentul în care scleroza multiplă îți schimbă viața

Barbara Stensland
Alfă mai multe