Barbara Moore

Barbara Moore

Barbara a predat Administrarea afacerilor și Contabilitate la facultate iar în prezent scrie pe blog și susține drepturile pacienților cu BPOC. De asemenea, deține o mică companie de contabilitate.

  • Locație: Ontario, Canada

Introducere

Fiind un copil născut prematur care a locuit într-un oraș industrial, cu istoric de cheaguri de sânge în plămâni și fiind fumătoare de un pachet de țigări pe zi, șansele Barbarei de a dezvolta BPOC erau foarte mari. Privind în urmă, a realizat că probabil avea simptome de BPOC cu cel puțin 10 ani înainte de a primi un diagnostic oficial.

După ce a primit diagnosticul în 2016 aproape de aniversarea a 60 de ani a observat că nu există resurse de sprijin în cadrul comunității pentru persoanele care suferă de BPOC și a identificat oportunitatea de a-și utiliza propria platformă și experiență pentru a vorbi în numele altor persoane care suferă de aceeași afecțiune. Curând după aceasta, și-a creat propriul blog.  

Prin intermediul blogului și al altor mijloace de comunicare, Barbara depune eforturi pentru a crea o comunitate pentru persoanele cu boli cronice care să facă demersuri pentru a beneficia de cea mai bună îngrijire, utilizând expertiza persoanelor care suferă de aceste afecțiuni.  Datorită susținerii și reabilitării, a înțeles că viața cu o afecțiune cronică este mai ușoară atunci când ai o atitudine pozitivă. Este adepta practicii mindfulness și a meditației zilnice pentru obținerea unui sentiment de mulțumire. De asemenea, Barbara este co-președinta unui grup de sprijin la nivel local creat prin intermediul asociației Ontario Lung. Membrii acestui grup se întâlnesc o dată pe lună la nivel local.

Barbara s-a născut și a crescut în Hamilton, Ontario, Canada și încă locuiește acolo cu soțul ei, cu care este căsătorită de 42 de ani, cei trei copii și un nepoțel.

UK/MED/20/0143 Mai 2020


Articol scris de Barbara Moore

6 sfaturi pentru un somn mai bun cu BPOC

Barbara Moore
Alfă mai multe

7 sfaturi pentru a gestiona sfaturile nedorite în cazul pacienților cu BPOC

Barbara Moore
Alfă mai multe