Anna Crollman

Anna Crollman

Anna Crollman este blogger, supraviețuitoare a cancerului de sân și scriitoare specializată în articole din domeniul wellness, frumusețe și stil.

  • Locație: Carolina de Nord

Introducere

Anna își folosește experiența, care implică lupta cu o boală cu potențial letal la vârsta de 27 de ani, pentru a inspira femeile tinere să facă față greutăților cu putere, încredere și stil.

Aceasta utilizează platforma sa cu peste 14,000 urmăritori pentru a încuraja pacienții și pentru a furniza informații și resurse adecvate femeilor tinere care luptă cu cancerul de sân.  Atât povestea, cât și blogul său, au fost prezentate în cadrul publicațiilor US News & World Report, NC Blue Cross Blue Shield, CBS17 și Raleigh News & Observer.

De asemenea, articolele Annei au fost publicate de Womens Health, AnaOno, Living Beyond Breast Cancer, Young Survival Coalition, IHadCancer, Healthline, și multe altele.  Pe lângă scris, Anna este consultant pentru mărci de retail și companii din domeniul sănătății, responsabilă cu crearea unor campanii eficiente și semnificative cu privire la cancerul de sân, care se concentrează pe susținerea pacienților.

Aceasta face parte din comitetul consultativ al Centrului pentru Prevenirea şi Controlul Bolilor (CDC) pentru femeile tinere cu cancer de sân și oferă consiliere cu privire la experiența și susținerea pacienților, și supraviețuire.

Healthline a inclus blogul ei printre cele mai bune bloguri în 2019, iar IHadCancer, în 2018 și 2019.  De asemenea, Anna este activă pe rețelele de socializare.

Istoricul afecțiunii de care suferă


Anna a fost diagnosticată cu cancer de sân la vârsta de 27 de ani și a fost supusă unei duble mastectomii, urmată de reconstrucție și a primit terapie de blocare a acțiunii hormonilor timp de peste 3 ani. După ce a făcut o pauză pentru a-și întemeia o familie, aceasta va relua terapia de blocare a acțiunii hormonilor.  Prin împărtășirea experienței personale cu privire la cancer și fertilitate, Anna speră să inspire și alți adulți tineri să-și ia sănătatea în propriile mâini, să-și reconstruiască încrederea în sine și să facă față unui diagnostic de cancer.

UK/MED/19/0320 Decembrie 2019


Articol scris de Anna Crollman

Prietenii te pot ajuta și atunci când ai cancer

Anna Crollman
Alfă mai multe