Inovație globală și conformitate

Raportul anual al companiei Teva privind impactul social evidențiază realizările legate de cei doi piloni care promovează inițiativele companiei: constituirea de comunități sănătoase și conducerea unei afaceri responsabile.

Raportul privind impactul social din 2018 evidențiază modul în care Teva a ajutat la crearea unei lumi mai sănătoase prin portofoliul său de produse, programele pentru pacienți, acțiunile privind sustenabilitatea ecologică și cultura corporativă înrădăcinată în conformitate și etică.

„Activitățile noastre de impact social în 2018 au fost ghidate de misiunea noastră de a fi lider mondial în domeniul medicamentelor generice și biofarmaceutice, îmbunătățind viețile pacienților”, a declarat Kåre Schultz, Președinte și Director General Executiv al Teva. „Impactul social este legat în mod inerent de portofoliul nostru vast de medicamente generice și biofarmaceutice, care ajung la aproximativ 200 milioane de pacienți în fiecare zi. Cu toate acestea, eforturile noastre privind impactul social trec dincolo de medicamente - oferind pacienților putere, protejând mediul, abordând provocările globale de sănătate cu parteneri cheie interesați și acționând cu integritate în fiecare aspect al activității noastre.”

Raportul privind impactul social Teva 2018 demonstrează eforturile de a contribui la comunități sănătoase și de a conduce o afacere responsabilă, care impulsionează schimbări sociale pozitive și contribuie la dezvoltarea companiei.

Contribuția la comunitățile sănătoase

Teva încearcă să crească accesul la medicamente de calitate accesibile pentru cei dezavantajați. În 2018, Teva a elaborat Poziția privind accesul la medicamente, am primit aproape 1000 de aprobări pentru medicamente noi, donând medicamente de calitate de peste 380 milioane de dolari în peste 100 de țări și am colaborat cu parteneri globali pentru a extinde furnizarea de medicamente în peste 60 de țări.

Pentru recunoașterea importanței responsabilizării și sprijinirii pacienților, Teva a lansat Life Effects în UE și SUA. Acest centru digital creat pentru pacienți, de către pacienți, asigură un spațiu comun grupului de persoane care oferă sprijin, pentru experiențe și perspective cu privire la ce înseamnă să trăiești cu o afecțiune cronică.

Conducerea unei afaceri responsabile

Raportul subliniază angajamentul nostru de a conserva mediul și de a promova sustenabilitatea. Teva a reciclat 52% din deșeuri în 2018 - cu 30% mai mult decât în 2017 - și a redus emisiile de gaze cu efect de seră cu 23% față de 2012. Teva a primit un punctaj maxim din partea CDP, o organizație ecologică non-profit, pentru progresul în abordarea temei schimbărilor climatice.

In scopul atingerii obiectivului nostru de a promova o cultură etică în cadrul organizației, compania a raportat în 2018 că peste 16.500 de angajați au fost instruiți în ceea ce privește 10 subiecte de comportament etic. Teva a elaborat și politici privind practicile promoționale și de marketing și interacțiunea cu specialiști din domeniul sănătății, a instituit un program global riguros de confidențialitate a datelor și a implementat standarde globale de confidențialitate.

Pentru a afla mai multe, vă rugăm să vizualizați Raportul privind impactul social 2018

Distribuie: