Progresul Nostru: Patru Perspective ale Angajaților

Progresul nostru: Patru perspective

În fiecare an, emitem un raport care evidențiază progresele noastre din domeniile Mediu, Social și Guvernanță Corporativă.

Acest raport reflectă eforturile noastre de a îmbunătăți sănătatea pacienților și a comunităților și de a promova transparența și responsabilitatea în întreaga noastră afacere.

Raportul nostru pentru 2019 arată cum ne servim pacienții prin intermediul medicamentelor și programelor noastre de calitate, susținem sănătatea și bunăstarea oamenilor noștri, punem în aplicare protocoale pentru a asigura conformitatea și conduita etică și pentru a ne proteja planeta. Am rugat patru dintre liderii noștri să explice de ce aceste domenii sunt esențiale pentru Teva și să reflecteze la progresele notabile din 2019.

 Mai jos este ceea ce au împărtășit.

Pacienții noștri : Byron Austin, director, ESG și Global Health

„ Fiind cel mai mare producător de medicamente generice din lume, nu avem doar oportunitatea de a servi pacienții din întreaga lume - este responsabilitatea noastră.
Livrăm medicamente de calitate către comunitățile defavorizate de pe piețele unde suntem prezenți, dar și către zone în care nu avem o prezență comercială. Pacien ții sunt în centrul a ceea ce facem. ”

Când am vizitat clinicile Volunteers in Medicine pe care le susținem, am fost încurajat să văd cum abordează disparitățile din sistemul nostru de sănătate și cum ajută la îmbunătățirea stării de sănătate a pacienților care, altfel, nu ar putea accesa asistența medicală de calitate de care au nevoie și pe care o merită. " 

Oamenii noștri: Yonatan Vitman, Head of Total Rewards 

 „Oamenii noștri fac din Teva o companie atât de grozavă - una care contribuie la o viață mai bună pentru 200 milioane de pacienți. Pentru noi este important ca oamenii noștri să se simtă apreciați, deoarece fac importanta muncă de a furniza tratamente de calitate pe tot globul.

Lansarea programului global de recunoaștere, STARS, a fost o adevărată piatră de hotar pentru Teva. Platforma permite tuturor angajaților de la toate nivelurile să recunoască meritele oricui din companie, inspirând o cultură a aprecierii. ”

Protocoalele noastre: Eder Morales, Head of Global Procurement Governance & Risk Management

„Asigurarea unui lanț de aprovizionare durabil cu medicamente de calitate pacienților este esența a ceea ce facem. O facem în mod etic și cu integritate și ne așteptăm la aceeași atitudine din partea furnizorilor noștri.

Echipa noastră globală de achiziții a continuat să implementeze Codul nostru de conduită pentru furnizori îmbunătățind întregul lanț de aprovizionare. Continuăm să evaluăm practicile de sustenabilitate ale furnizorilor noștri și să oferim informații autorităților de reglementare, clienților și asociațiilor din industrie în timp util. ”

Planeta noastră: Richard Pickup Vice President, Environment, Health, Safety and Sustainability

„Operând în mod responsabil și minimizând amprenta noastră asupra mediului, avem un impact pozitiv asupra comunităților noastre și contribuim la îmbunătățiri mai largi ale sănătății globale. Utilizarea responsabilă a resurselor naturale și reducerea la minimum a deșeurilor contribuie la reducerea costurilor pentru fabricarea medicamentelor noastre și ne permite să aducem mai multe tratamente pentru mai mulți oameni din mai multe țări la prețuri accesibile.

În 2019, ne-am redus semnificativ emisiile de gaze cu efect de seră și ne-am îndeplinit obiectivul intermediar de reducere cu un an înainte de termen. Am făcut, de asemenea, progrese în evaluarea descărcării noastre de material antimicrobian, contribuind la îmbunătățirea noastră privind criteriul de referință AMR al Fundației Access to Medicine din 2020. ”

Întrucât lumea noastră se confruntă cu provocări de sănătate fără precedent, vom continua eforturile în aceste domenii și să folosim amprenta, expertiza și resursele noastre pentru a avea un impact durabil.

Află mai multe accesând Raportul de progres ESG 2019 și Infograficul Teva