Contribuția Teva la impactul economic global

Primul Raport global al companiei Teva privind impactul economic global

În fiecare zi, Teva dezvoltă, produce și furnizează medicamente de calitate, esențiale. Acum, primul Raport global al companiei Teva privind impactul economic evidențiază modul în care munca noastră influențează economiile din întreaga lume.

Raportul evidențiază contribuția Teva la crearea de locuri de muncă, produsul intern brut (PIB) și veniturile forței de muncă, precum și miliardele de dolari economisite în domeniul medical prin medicamentele noastre generice. Pe baza unei analize independente realizate de Matrix Global Advisors (MGA), o firmă de politici economice din Washington DC, raportul analizează impactul economic al Teva în 19 dintre cele 60 de țări în care ne desfășurăm activitatea. Aceste țări reprezintă 85% din activitatea economică directă a companiei Teva.

„Numai în 2018, medicamentele generice Teva au generat economii pentru sistemele de sănătate de peste 55 de miliarde de dolari”, a afirmat Mati Gill, angajat la departamentul Teva pentru politici de stat și publice. „Este motivant să vedem cum medicamentele de calitate și accesibile pe care le producem zilnic generează economii pentru pacienți. Suntem mândri de angajații noștri dedicați, care ne ajută să sprijinim, în mod durabil, sistemele de sănătate din întreaga lume.”

Iată o expunere a constatărilor:

Medicamentele generice Teva au generat în 2018 economii de aproape 55 de miliarde de dolari în 18 țări:

  • În SUA, medicamentele generice au generat economii pentru sistemul de sănătate de 293 miliarde de dolari, iar Teva a fost responsabilă pentru 42 miliarde de dolari din aceste economii;
  • În 12 țări europene, medicamentele generice Teva au generat economii de 9 miliarde de dolari;
  • Medicamentele generice Teva au generat pentru Israel economii de 400 milioane de dolari.

În 2018, în 19 țări, activitatea economică Teva:

  • A susținut aproape 230.000 de locuri de muncă;
  • A contribuit cu 51 miliarde de dolari la PIB, inclusiv 15 miliarde de dolari în SUA și 3 miliarde de dolari în Israel - aproape 1% din PIB-ul total al statului Israel;
  • A generat 10 miliarde de dolari sub formă de venituri din salarii.

Teva produce peste 3.500 de produse care ajung la 200 milioane de oameni în fiecare zi. Acest raport prezintă impactul afacerii noastre asupra pacienților, sistemelor de sănătate și economiilor naționale. Dincolo de oferta de medicamente, ne implicăm în comunitățile noastre, prin programe și parteneriate care îmbunătățesc sănătatea și bunăstarea, precum și prin donații care oferă medicamente și resurse importante celor aflați la nevoie.


Aflați mai multe