Arii terapeutice

O prezentare generală a ariilor terapeutice

Afecțiuni neurologice

Teva se angajează să furnizeze medicamente pentru tratarea pacienților cu afecțiuni ale sistemului nervos central (SNC).

Cu un portofoliu important de medicamente care se adresează afecțiunilor neurologice, Teva pune la dispoziția pacienților cu tulburări neurologice și neurodegenerative tratamente în țări din întreaga lume. Teva dezvoltă, de asemenea, soluții inovatoare pentru migrene și tratamente analgezice.

Afecțiuni respiratorii

Teva se angajează să ofere tratamente de calitate persoanelor care suferă de boli respiratorii, inclusiv astm și boală pulmonară obstructivă cronică (BPOC). Abordarea noastră inovatoare în ceea ce privește tratarea afecțiunilor respiratorii este centrată pe optimizarea terapiilor prin dispozitive inovatoare de administrare și medicamente concepute pentru a răspunde nevoilor pacienților.

Teva are ca prioritate dezvoltarea și furnizarea de opțiuni de tratament care abordează două aspecte majore în contextul managementului curent al afecțiunilor respiratorii: 1) respectarea administrării corecte a tratamentului și 2) tratarea astmului care rămâne necontrolat în pofida adminstrării corecte a tratamentului standard.

În tratamentul astmului, scopul este de a menține controlul acestuia, astfel încât persoanele cu astm să poată menține o funcție pulmonară bună, să prezinte mai puține simptome și să se confrunte cu mai puține crize de astm. Teva oferă în prezent o gamă variantă de medicamente pentru afecțiuni respiratorii, inclusiv terapie de control și de salvare. De asemenea, ne-am angajat să dezvoltăm opțiuni noi de tratament.

Oncologie

Facem o diferență semnificativă în viețile pacienților cu cancer, furnizând o varietate de terapii care fac parte din schemele de tratament pentru pacienții oncologici.

Tratarea durerii și a migrenei
 

Teva oferă soluții eficiente pentru tratamentul durerii la pacienții adulți cu cancer, pentru ameliorarea spasmelor musculare în afecțiuni musculo-scheletice și pentru tratamentul migrenei.

Medicamentele eliberate fără prescripție medicală (OTC)

Medicamentele eliberate fără prescripție medicală (OTC) din portofoliul Teva includ o gamă de produse pentru îngrijirea sănătății consumatorilor.

Distribuie: