Legal

    Legal - Politica de Confidentialitate, Termeni si Conditii, Cookie-uri si Tehnologii de urmarire conexe

    SC TEVA PHARMACEUTICALS SRL
    Forma Juridica
    : SRL
    Sediul Social: Str. Domnita Ruxandra Nr. 12, parter, Sector 2, Bucuresti, Romania
    Nr Inreg Reg Com: J40/9807/2006
    CUI: RO18766869
    Capital social subscris si varsat: 67.914.783

    Politica de Confidentialitate

    Politica de confidențialitate

     

    1.      Informații generale

     

    Confidențialitatea datelor dumneavoastră cu caracter personal reprezintă una dintre preocupările principale ale Teva Pharmaceutical Industries Ltd. și ale companiilor sale afiliate, în calitate de operatori de date, inclusiv ale:

    ·         Teva Pharmaceuticals SRL cu sediul în Str. Domnița Ruxandra Nr. 12, parter, Sector 2, București, România, având codul unic de înregistrare RO18766869, înregistrată la Registrul Comerțului sub Nr. J40/9807/2006, și

    ·         Sindan-Pharma SRL, cu sediul în Bd. Ion Mihalache nr. 11, sector 1, București, având codul unic de înregistrare RO15186239, înregistrată la Registrul Comerțului sub Nr. J40/1609/2003,

     

    Ambele denumite în continuare „Teva” (sau “noi”, “nouă” sau “noastră/u).

     

    Astfel, Teva acționează cu cea mai mare diligență atunci când prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal, în conformitate cu principiile prevăzute de Regulamentul General privind Protecția Datelor 2016/679/UE referitor la protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date, și de abrogare a Directivei 95/46/CE („RGPD"), dar și cu prevederile legislației secundare aplicabilă în materie.

     

    Această Politică privind confidențialitatea este valabilă începând cu luna octombrie 2018 și are rolul de a vă informa cu privire la:

     

    • Activitățile de prelucrare a datelor cu caracter personal ale dumneavoastră, în calitate de vizitator al site-ului tevapharm.ro (“Site-ul”) sau de utilizator al funcţiilor din cadrul Site-ului;
    • Prelucrările datelor cu caracter personal derulate de Teva, în vederea desfășurării activităților sale conform celor descrise mai jos.

     

    Prezenta Politică privind confidențialitatea poate fi modificată ulterior, caz în care Teva va pune la dispoziție o versiune actualizată a politicii pe această pagină. Revizuirea cu regularitate a acestei pagini asigură că veți ști mereu ce informaţii colectăm, cum le utilizeazăm și în ce circumstanțe, dacă există, le transferăm către alte părți.

     

    2.      Scopurile și temeiurile de prelucrare

     

    2.1.            În cazul în care utilizați Site-ul nostru, prelucrăm datele cu caracter personal colectate de la dumneavoastră astfel:

     

    ·         pentru a monitoriza traficul și a îmbunătăți conținutul Site-ului, inclusiv prin plasarea de fișiere de tip cookie și tehnologii similare, după cum sunt descrise mai jos la punctul 9 (Module cookie și tehnologii similare de urmărire).

    Temeiul de prelucrare a datelor constă în interesul nostru legitim de a asigura funcționarea corespunzătoare a Site-ului Teva, precum și îmbunătățirea Site-ului.

     

    • pentru afurniza informații despre activitățile, produsele sau serviciile Teva sau pentru a răspunde întrebărilor dumneavoastră sau altei corespondenţe pe care ați trimis-o prin intermediul Formularului de contact de pe Site.

     Temeiul de prelucrarea a datelor are la bază interesul noastru legitim de a asigura gestionarea solicitărilor transmise prin intermediul formularelor de contact de pe Site și de a îmbunătăți permanent experiența vizitatorilor Site-ului.

     

    În cazul în care utilizați Site-ul nostru în context general de farmacovigilență, prelucrăm datele cu caracter personal colectate de la dumneavoastră ca parte a reglementării de raportare a evenimentelor adverse aplicabile pentru Teva.

     

    Mai multe informații legate de prelucrarea datelor cu caracter personal în acest scop găsiți aici.

     

    Prelucrarea se întemeiază pe obligația legală Teva de a prelucra informații privind evenimentele adverse în context de farmacovigilență.

     

    2.2.            În cazul în care sunteți candidați pentru ocuparea unui post în cadrul Teva, înțelegeți că, prin transmiterea cererii de angajare, furnizați date cu caracter personal și acordați prin aceasta, permisiunea Teva să utilizeze aceste date pentru a vă evalua calificările referitoare la acest post și  la posturi viitoare, în scopul luării deciziilor de recrutare și de angajare.

     

    Prelucrăm datele cu caracter personal pe care le colectăm pentru a putea:

    ·       să analizăm utilizarea serviciilor publicitare Teva sau ale unor terțe părți;

    ·       să administrăm întrebările sau cererile dvs. legate de posturi în cadrul Teva;

    ·       să vă furnizăm alerte legate de posturi vacante sau căutări salvate; să identificăm alte potențiale posturi potrivite în cadrul Teva, să îndeplinim cerințele legale, de reglementare și privind conformitatea și

    ·       să administrăm Site-ul.

     

    Teva are nevoie să prelucreze datele cu caracter personal pentru a evalua cererile dvs. și pentru a lua măsurile necesare înainte de a încheia un contract cu dvs.

     

    Prelucrarea se întemeiază pe necesitatea încheierii și executării contractului respectiv.

     

    2.3.            În cazul în care vizitați sediul Teva, utilizăm datele dumneavoastră cu caracter personal, pentru a asigura siguranța obiectivelor, bunurilor și valorilor și pentru a proteja persoanele împotriva acțiunilor ostile sau nelegale, prin:

     

    • Supravegherea video

    ·         Registrul de evidență a accesului persoanelor

     

    Temeiul de prelucrare constă în obligația legală Teva de a asigura paza obiectivelor, bunurilor și valorilor, precum și pentru asigurarea protecției persoanelor.

     

    2.4.            În cazul în care v-aţi exprimat acordul pe orice cale pentru a primi comunicări comerciale în scop de marketing direct, utilizăm datele dumneavoastră pentru transmiterea de comunicări comerciale privind produsele şi serviciile oferite de Teva, prin intermediul mijloacelor de comunicare la distanţă, precum e-mail, telefon, inclusiv prin transmiterea de newslettere prin poştă/curier şi prin alte platforme de comunicare digitală, de newslettere sau alte mesaje comerciale privind produsele şi serviciile Teva. În acest caz, temeiul de prelucrare constă în acordul dumneavoastră cu privire la această prelucrare. Vă puteți retrage acordul în orice moment exprimându-vă astfel opțiunea de a nu mai primi comunicări comerciale în viitor, făcând clic pe link-ul “Dezabonare” în momentul primirii e-mail-ului respectiv sau scriindu-ne la adresa compliance@teva-romania.ro sau EUprivacy@tevaEU.com .  

     

    2.5.            În cazul în care sunteți un profesionist din domeniul sănătății, utilizăm datele dumneavoastră, astfel:

     

    ·         pentru realizarea de vizite/întâlniri cu profesionişti din domeniul sănătății

    ·         în vederea furnizării de mostre medicale

    ·         pentru realizarea studii de marketing/ studii de satisfacţie a clienţilor

    ·         în vederea conformării cu regulile Teva cu privire la activitatea de marketing

    ·         pentru domeniul de vânzări

    ·         pentru comunicări comerciale în scop de marketing direct

    ·         în vederea implementării unei baze de date (în sistem cloud) cuprinzând contactele cu privire la profesioniști din domeniul medical și directori de farmacie, interacțiunile necesare în vederea facilitării unei comunicări interne, a cercetărilor, a activităților de revenire și a altor acțiuni privind contactele și interacțiunile cu persoanele de mai sus.

     

    Prelucrarea datelor dumneavoastră pentru aceste scopuri are la bază interesul legitim al Teva de a iniția și desfășura activități pentru promovarea produselor sale.

     

    În ceea ce privește realizarea activităților de marketing direct, în acest caz, temeiul de prelucrare constă în acordul dumneavoastră cu privire la această prelucrare.

     

    În cazul în care beneficiați de sponsorizare sau anumite cheltuieli ale dvs sunt suportate de Teva, prelucrarea datelor dvs. are la bază obligația legală a Teva de raportare către autorități a unor asemenea cheltuieli.

     

    2.6.            În cazul în care sunteți un reprezentant sau persoană de contact a unui partener sau potențial partener Teva, utilizăm datele dumneavoastră cu caracter personal, astfel:

     

    • în vederea realizării gestiunii economico-financiare şi administrative; Prelucrarea datelor dumneavoastră pentru acest scop este necesară pentru conformarea cu obligații legale.
    • pentru gestionarea datelor legate de plăţile efectuate de Teva prin intermediul unei aplicaţii specifice; Prelucrarea datelor dumneavoastră în acest scop are la bază contractul încheiat între dumneavoastră și Teva.
    • în vederea inițierii sau încheierii contractelor; Prelucrarea datelor dumneavoastră în acest scop are la bază contractul care urmează a se încheia între dumneavoastră și Teva.

     

    În cazul în care sunteţi terţ şi ne contactaţi prin intermediul numerelor de telefon disponibile pe Site sau prin intermediul altor mijloace de comunicare, prelucrăm datele dumneavoastră în vederea gestionării cererilor, sugestiilor și reclamațiilor adresate Teva. Prelucrarea datelor dumneavoastră pentru acest scop are la bază interesul legitim al Teva de a asigura gestionarea solicitărilor transmise către Teva.

     

    3.                  Categorii de Date cu caracter personal pe care le prelucrăm            

     

    3.1.            Dacă sunteți utilizator al Site-ului nostru

     

    Putem prelucra următoarele date cu caracter personal atunci când utilizaţi Site-ul nostru, însă unele din ele numai dacă dvs. ni le furnizați:

    • nume, prenume;
    • e-mail;
    • adresă;
    • data naşterii;
    • număr de telefon de contact;
    • adresă IP;
    • ID-ul echipamentului.

     

    Site-ul poate include link-uri către alte site-uri care sunt gestionate de alte entități/persoane care nu au legătură cu Teva și cu privire la care Teva nu deţine controlul si responsabilitatea. De asemenea, putem avea link-uri către site-uri administrate de Teva sau companiile afiliate Teva care funcţionează conform unor politici de confidențialitate diferite. Atunci când accesaţi astfel de pagini de internet prin intermediul Site-ului, ar trebui să consultați politicile de confidențialitate ale acestor site-uri pentru a putea înțelege în ce mod prelucrează datele.

     

    În cazul în care utilizați Site-ul nostru în context general de farmacovigilență, prelucrăm datele cu caracter personal astfel cum este descris aici.

     

    3.2.            Dacă sunteți aplicanţi pentru posturi vacante

     

    Este posibil să colectăm date cu caracter personal referitoare la dvs. atunci când  candidați pentru un anumit post. Printre datele cu caracter personal pe care le puteți oferi se numără:

    ·         numele

    ·         adresa

    ·         adresa de e-mail și numărul de telefon

    ·         CV-ul, inclusiv experiența profesională, calificările, competențele și istoricul educațional

     

    Dacă vă depuneți candidatura pentru o funcție și/sau sunteți invitat la un interviu, este posibil să colectăm informații suplimentare, precum:

    ·         cererea de angajare la Teva

    ·         notele despre interviu

    ·         rezultatele testelor

     

    3.3.            Dacă vizitați sediul Teva

     

    Putem prelucra următoarele date cu caracter personal atunci când vizitați sediul Teva:

    • Imaginea
    • nume, prenume
    • seria și numărul cărții de identitate
    • loc de muncă
    • semnătură

     

    3.4.            Dacă sunteți profesionist din domeniul sănătății  

     

    Putem prelucra următoarele date cu caracter personal ale profesioniştilor din domeniul sănătății:

    • nume şi prenume;
    • sex;
    • data şi locul naşterii;
    • semnătura;
    • telefon/fax;
    • e-mail;
    • adresă;
    • profesie;
    • loc de muncă;
    • funcție
    • formare profesională, diplome, studii;
    • obişnuinţe/preferinţe/comportament (inclusiv data și ora la care poate fi contactat);
    • biografia
    • interese profesionale și opinii
    • legături cunoscute cu privire la alte persoane din baza de date cu privire la profesioniştii din domeniul sănătății
    • codul parafei medicale/ nume de utilizator/ codul activităţii/ funcţia/ titluri academice şi profesionale/ specialitatea medicală
    • date legate de prescripţii medicale

     

    3.5.            Dacă sunteți parteneri contractuali sau reprezentanţi ai unui partener sau potențial partener de afaceri

     

    Pentru scopul încheierii sau derulării contractelor, sau ca parte din activitatea de gestiune economico-financiară şi administrativă, sau pentru gestionarea plăților, prelucrăm următoarele date cu caracter personal ale partenerilor sau ale reprezentanţilor partenerilor contractuali, respectiv:

    • nume şi prenume;
    • funcţie;
    • data și locul nașterii;
    • semnătură;
    • telefon/fax;
    • adresă;
    • e-mail;
    • loc de muncă;
    • profesie;
    • formare-profesională-diplome-studii;
    • date bancare;
    • cod numeric personal;
    • seria şi numărul cărţii de identitate.

      

    4.                  Furnizarea datelor cu caracter personal

     

    În cazul în care datele cu caracter personal trebuie comunicate de către dumneavoastră în mod direct, vă rugăm să furnizați toate categoriile de date cu caracter personal solicitate în scopurile menționate mai sus. În caz contrar, nu vom putea să ne desfășurăm activitatea.

     

    În cazul în care furnizați Teva date cu caracter personal ale altor persoane fizice, vă rugăm să le informați, înainte de dezvăluirea datelor, despre modul în care Teva intenționează să le prelucreze datele, astfel cum se prevede în prezenta Politică.

     

    5.                  Dezvăluirea datelor cu caracter personal

     

    Teva poate divulga datele dumneavoastră personale către următoarele categorii de destinatari (în toate cazurile, doar atunci când acestea sunt necesare îndeplinirii funcțiilor lor):

    ·         personalul nostru (inclusiv angajați și consultanți externi), consilieri profesionali și agenți;

    ·         alte funcţii şi companii în cadrul grupului de companii Teva din întreaga lume;

    ·         furnizorii de servicii terți care prelucrează datele dumneavoastră personale în numele Teva şi care trebuie să respecte obligaţiile contractuale de a păstra datele dumneavoastră personale confidenţiale și în siguranță în mod corespunzător;

    ·         cumpărătorii sau cumpărătorii potenţiali ai afacerii Teva în întregime sau parțial (şi consilierii lor profesionali); şi

    ·         autorităţile guvernamentale, agenţiile de reglementare şi agenților de aplicare a legii, dacă este necesar în scopurile specificate mai sus, dacă este prevăzut prin lege, sau dacă este necesar pentru protecția juridică a intereselor noastre legitime în conformitate cu legile aplicabile.

     

    Teva poate apela la serviciile unei părți terțe pentru a ne ajuta în anumite domenii, precum găzduirea, întreținerea, administrarea și analiza. În anumite cazuri, aceste părți terțe pot primi datele dvs. cu caracter personal. Totuși, Teva va controla și va fi responsabilă în permanență pentru utilizarea datelor dvs. cu caracter personal. Cererea dvs. poate fi gestionată de către diferite entități din cadrul Teva, în funcție de postul pentru care depuneți cererea de angajare.

     

    Putem utiliza informațiile în formă consolidată  pentru a putea administra și îmbunătăți Site-ul, pentru a analiza tendințele și pentru a aduna informații demografice extinse. Teva poate distribui aceste informații părților terțe.

     

    6.        Durata prelucrării  

     

    Teva va prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal atât cât este necesar pentru realizarea scopurilor de prelucrare menționate mai sus, în conformitate cu politicile noastre interne, precum şi în vederea conformării cu obligațiile legale aplicabile, inclusiv, dar fără limitare la, dispozițiile referitoare la obligaţiile financiar-contabile şi fiscale, precum şi de arhivare.

     

    7.        Drepturile de care beneficiați

     

    În contextul prelucrării datelor dumneavoastră cu caracter personal de către Teva, aveți drepturile recunoscute de RGPD, după cum urmează:

     

    Dreptul de a fi informat

    Dreptul de a primi detalii privind activitățile de prelucrare efectuate de către Teva, conform celor descrise în prezenta Politică.

    Dreptul de acces la date

    Dreptul de a obține confirmarea din partea Teva cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal care vă aparțin, precum și detalii privind activitățile de prelucrare.

    Dreptul de rectificare

     

    Dreptul de a obține rectificarea datelor inexacte, precum și completarea datelor incomplete.

    Dreptul de ștergere

    Puteți să vă exercitați dreptul de a șterge datele dvs. cu caracter personale în situațiile în care scopul Teva pentru prelucrarea datelor vizate a fost atins, și astfel datele cu caracter personal nu mai sunt necesare (de ex., nu mai trebuie asiguratî păstrarea / arhivarea documentelor conform prevederilor legale.

    Dreptul la restricționarea prelucrării

    Dreptul de a solicita marcarea datelor cu caracter personal stocate cu scopul de a limita prelucrarea viitoare a acestora. Acest drept poate fi exercitat doar dacă anumite situații, de exemplu atunci când contestați exactitatea datelor, solicitând astfel restricționarea pentru o perioadă care îi permite Teva să verifice exactitatea datelor. De asemenea, acest drept poate fi exercitat doar în măsura în care Teva nu are obligații specifice în calitatea sa de angajator față de aceste date.

    Dreptul la portabilitatea datelor

    Respectiv (i) dreptul de a primi datele cu caracter personal într-o modalitate structurată, folosită în mod obișnuit și într-un format ușor de citit, precum și (ii) dreptul ca aceste date să fie transmise de către Teva către alt operator de date, în măsura în care sunt îndeplinite condițiile prevăzute de lege.

    Dreptul de opoziție

    Puteți să vă exercitați dreptul de opoziție în legătură cu prelucrările datelor cu caracter personal în situația dvs. dacă se întrunesc cerințele legale aplicabile, iar Teva va opri prelucrarea  datelor dvs. cu caracter personal doar în măsura în care Teva nu demonstrează că are motive legitime și imperioase care justifică prelucrarea și care prevalează asupra intereselor, drepturilor și libertăților dumneavoastră.

    Dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale automatizate

    Dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automată, inclusiv crearea de profiluri, care produce efecte juridice care privesc persoana vizată sau o afectează în mod similar într-o măsură semnificativă, cu excepția cazurilor și în condițiile stabilite de RGPD.

    Dreptul de a vă adresa Autorităţii Naţionale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal sau instanțelor competente, în măsura în care considerați necesar.

     

    Dreptul de a adresa cu o plângere instanțelor competente sau Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal (plangere@dataprotection.ro).

     

     

     

     

     

    De asemenea, în cazul prelucrărilor care se bazează pe consimțământul dumneavoastră, aveți dreptul să-l retrageți în orice moment, fără însă a afecta prelucrările desfășurate de Teva pe baza consimțământului exprimat de către dumneavoastră înainte de retragerea acestuia.

     

    Pentru mai multe detalii legate de modul în care vă puteţi exercita aceste drepturi, vă rugăm să ne contactaţi la compliance@teva-romania.ro sau EUprivacy@tevaEU.com.

     

    8.             Securitate

     

    Teva asigură măsurile tehnice şi organizatorice adecvate pentru protecţia datelor dumneavoastră cu caracter personal în conformitate cu regulile aplicabile în domeniu şi la nivelul politicilor grupului Teva.

     

    Teva ia măsuri pentru protejarea datelor dumneavoastră cu caracter personal împotriva distrugerii accidentale sau ilegale, pierderii, modificării, dezvăluirii sau accesului neautorizat, precum şi împotriva oricărei alte forme de prelucrare ilegală. Datele sunt transferate în siguranţă prin utilizarea criptării SSL şi sunt stocate pe servere securizate. În plus, Teva aplică măsuri suplimentare de protecție a datelor inclusiv controale ale accesului, practici stricte şi severe de securitate fizică şi de colectare, stocare și prelucrare a datelor. Cu toate acestea, Internetul este un sistem deschis şi Teva nu poate garanta că terţi nautorizaţi nu vor putea niciodată să înfrângă aceste măsuri sau să folosească datelor dumneavoastră cu caracter personalpentru scopuri neadecvate.

     

    9.             Module cookie și tehnologii similare de urmărire

    Folosirea modulelor cookie pe Site

    Teva folosește module cookie pentru a colecta informaţii despre dumneavoastră şi a stoca preferinţele dumneavoastră online. Modulele cookie sunt fișiere de text ce conțin mici cantități de informaţii care sunt descărcate pe dispozitivul dumneavoastră atunci când vizitați un website. Modulele cookie sunt apoi trimise înapoi website-ului atunci când reveniți la acesta: acest lucru este util deoarece permite website-ului să recunoască dispozitivul dumneavoastră. Pentru a afla mai multe despre modulele cookie, vă rugăm să vizitaţi http://www.allaboutcookies.org/

     

    Teva folosește următoarele categorii de module cookie pe Site:

     

    Categoria 1: module cookie strict necesare

     

    Aceste module cookie sunt esențiale pentru a vă permite să navigați pe Site și să utilizați funcțiile oferite. Fără aceste module cookie, nu pot fi furnizate serviciile pe care le-ați cerut (cum ar fi amintirea datelor dumneavoastră de conectare).

     

    Categoria 2: module cookie de performanţă

     

    Aceste module cookie colectează informaţii privind modul în care oamenii utilizează Site-ul. De exemplu, Teva utilizează aceste module cookie pentru a ne ajuta să înţelegem cum ajung clienţii pe Site, cum parcurg sau utilizează Site-ul şi evidenţiază zonele unde putem îmbunătăţi domenii precum navigarea, experienţa utilizatorului şi campanii de marketing. Toate informațiile colectate de aceste module cookie sunt agregate și, prin urmare, anonime. Ele sunt folosite pentru a îmbunătăți modul de funcționare a Site-ului.

     

    Categoria 3: module cookie de funcționalitate

     

    Aceste module cookie rețin alegerile pe care le-ați făcut (cum ar fi opțiuni privind limba). Acestea pot fi apoi utilizate pentru a vă oferi o experiență mai adecvată alegerilor dumneavoastră și pentru a face vizitele dumneavoastră pe Site mai personalizate. Informațiile colectate de aceste module cookie pot fi apoi anonimizate și nu pot urmări activitatea dumneavoastră de parcurgere a altor website-uri.

     

    Dacă doriţi să ștergeți oricare din modulele cookie care sunt deja pe computerul dumneavoastră, vă rugăm apelați la zona de ajutor și asistență a browser-ului dumneavoastră de internet despre cum să localizați fișierul sau directorul care stochează modulele cookie.

     

    Informaţii privind ştergerea sau controlul modulelor cookie sunt, de asemenea, disponibile la http://www.allaboutcookies.org/. Vă rugăm să reţineţi că prin ştergerea modulelor noastre cookie (sau dezactivarea modulelor cookie viitoare) s-ar putea să nu puteți accesa anumite zone sau caracteristici ale Site-ului.

     

    Utilizarea semnalizatoarelor web

     

    Unele pagini ale Site-ului nostru și ale email-urilor pe care le trimitem ar putea să conțină imagini electronice cunoscute drept semnalizatoare web (uneori numite clear gif), care ne permit să numărăm utilizatorii care au vizitat aceste pagini și au citit email-urile noastre. Semnalizatoarele web colectează numai informaţii limitate care cuprind un număr de modul cookie, ora şi data vizualizării paginii, precum şi o descriere a paginii pe care se află semnalizatorul web. Aceste semnalizatoare nu transmit date personale și sunt utilizate doar pentru a urmări eficacitatea unei anumite campanii.

     

    În plus, Teva poate colecta în mod automat informații despre site-ul web pe care l-ați accesat anterior sau ulterior. Teva colectează, de asemenea, informații despre părți ale Site-ului pe care îl vizitați, tipul de browser pe care îl utilizați și orele la care accesați Site-ul. Totuși, aceste informații sunt grupate (consolidate) și nu sunt utilizate pentru a vă identifica.

     

    10.         Transferul datelor cu caracter personal

     

    Teva funcționează la nivel internațional și va transfera informațiile dumneavoastră în țări din afara țării dumneavoastră și în afara Spațiului Economic European, inclusiv în Israel și Statele Unite ale Americii. Când transferă informațiile către Israel, Teva se bazează pe decizia Comisiei Europene privind caracterul adecvat cu privire la transferul datelor din Uniunea Europeană către Israel; la transferul către SUA, Teva utilizează certificarea Scutului de Confidențialitate a Teva Pharmaceutical USA Ltd; la transferul către alte țări în afara SEE, Teva se sprijină în general pe clauzele contractuale standard ale Comisiei UE.  Informații despre mecanismul relevant pot fi oferite în urma cererii la compliace@teva-romania.ro sau EUprivacy@tevaEU.com.

    11.              Informaţii de contact

     

    Dacă aveţi orice întrebări cu privire la această Politică sau la Datele dumneavoastră cu caracter personal, vă rugăm să ne contactaţi prin e-mail la compliace@teva-romania.ro sau EUprivacy@tevaEU.com.

     

    În vigoare: 11 martie 2019

     

    Termeni si Conditii

    Teva Pharmaceuticals SRL ("Teva"), intretine acest site ("Site-ul") pentru informarea, educatia si comunicarea Dvs. personala. In vreme ce Dvs. sunteti liberi sa explorati Site-ul, va rugam sa intelegeti ca accesul la si folosirea Site-ului sunt supuse urmatorilor termeni si conditii (“Termenii si Conditiile”) si tuturor legilor aplicabile. Prin accesarea si explorarea Site-ului, acceptati, fara limitari si calificari, Termenii si Conditiile si luati la cunostinta ca orice intelegeri intre Dvs. si Teva cu privire la Site sunt inaplicabile, in masura in care sunt in conflict cu Termenii si Conditiile.

    Acest Site este destinat pentru utilizare in Romania de catre publicul larg. Cei care aleg sa acceseze acest Site din alte locatii, o fac din proprie initiativa si raspund conform legislatiei locale, daca si in masura in care legile locale sunt aplicabile.

    Utilizarea sau efectuarea de link-uri catre continutul Site-ului, cu exceptia celor prevazute in Termeni si Conditii, sunt strict interzise.

    Termeni si Conditii

    1. Va rugam sa luati in considerare ca tot continutul acestui Site este protejat si nu poate fi utilizat fara permisiunea scrisa a Teva, cu exceptia celor prevazute in acesti Termeni si Conditii sau in textul de pe Site. Teva nu garanteaza ca utilizarea de catre Dvs. a materialului expus pe Site nu incalca drepturile unor terte parti. Nicio prevedere de pe Site nu va fi interpretata ca acordand in mod indirect, implicit sau in alt mod, o licenta sau drept de folosinta pentru utilizarea vreunui drept de proprietate intelectuala a Teva (inclusiv, dar nelimitandu-se la, orice brevet, marca, nume comercial, copyright sau secret comercial).

    2. Puteti descarca continutul de pe Site in scopuri necomerciale, numai pentru uz personal, cu conditia sa mentineti toate insemnele de proprietate sau copyright de pe aceste materiale sau asa cum este specificat pe Site. Cu toate acestea, nu este permisa distribuirea, modificarea, transmiterea, re-folosirea, re-postarea sau utilizarea continutului Site-ului, inclusiv textul, imaginile, continutul audio si video, in scop public sau comercial.

    3. Imagini ale persoanelor sau locatiilor de pe Site sunt fie in proprietate, fie folosite cu permisiune de catre Teva. Utilizarea acestor imagini de catre Dvs., sau de catre orice alta persoana autorizata de catre Dvs., este interzisa, cu exceptia situatiei in care Termenii si Conditiile o permit sau daca acest lucru este prevazut in alt loc de pe Site. Orice folosire neautorizata a imaginilor poate incalca legile copyright-ului, ale marcilor, legislatia cu privire la viata personala si publicitate, si regulile si statutele cu privire la comunicatii. Va instiintam de asemenea ca Teva isi va proteja drepturile de proprietate intelectuala in masura maxima permisa de lege, inclusiv formularea de plangeri penale.

    4. Logo-urile marcilor si marcile de servicii expuse pe Site (denumite in mod colectiv “Marcile”), inclusiv, dar nelimitandu-se la Teva, sunt marci inregistrate si neinregistrate ale Teva si ale tertelor parti. Nicio prevedere de pe Site nu va fi interpretata ca acordand in mod indirect, implicit sau in alt mod, o licenta sau drept de folosinta a Marcilor fara permisiunea scrisa a Teva sau a tertei parti care detine Marcile.

    5. Teva nu a analizat toate site-urile conectate prin link-uri la Site si nu este raspunzatoare pentru continutul niciuneia din paginile neapartinand Site-ului sau pentru site-urile conectate prin link-uri la Site. Conectarea Dvs. la orice alta pagina neapartinand Site-ului sau la site-urile conectate prin link-uri la Site se face pe propriul risc.

    6. Desi Teva face eforturi rezonabile pentru a include informatii corecte si actualizate pe Site, Teva nu ofera nicio garantie cu privire la corectitudinea acestora. Teva nu va fi raspunzatoare pentru nicio actiune intreprinsa in baza informatiilor prezentate iar toti utilizatorii Site-ului sunt de acord ca accesul si folosirea Site-ului se face pe propriul lor risc. Teva nu isi asuma nicio raspundere pentru erorile sau omisiunile in continutul Site-ului.

    7. Folosirea si navigarea de catre Dvs. pe Site se fac pe propriul risc. Nici Teva si nicio alta terta parte implicata in crearea, producerea, gazduirea sau livrarea Site-ului nu sunt raspunzatoare pentru orice prejudicii directe sau indirecte izvorand din accesarea sau utilizarea de catre Dvs. a Site-ului sau a continutului sau. Fara a aduce atingere celor de mai sus, tot ce se afla pe Site va este furnizat “ASA CUM ESTE”, FARA NICIO GARANTIE EXPRESA SAU IMPLICITA, INCLUSIV, DAR NELIMITANDU-SE LA, GARANTIILE IMPLICITE DE VANDABILITATE SAU POTRIVIRE CU UN ANUMIT SCOP, SAU DE NEINCALCARE.

    8. De asemenea, Teva nu isi asuma nicio raspundere si nu va fi raspunzatoare pentru pagube, sau virusi care va pot infecta computerul sau orice alte proprietati personale, in urma accesarii, folosirii sau navigarii Site-ului sau a descarcarii de materiale, date, text, imagini, video sau audio de pe Site.

    9. Orice comunicare sau material pe care il trimiteti catre Site prin posta electronica sau in alt mod, inclusiv orice date, intrebari, comentarii, sugestii sau altele de acest fel, sunt si vor fi tratate ca neconfidentiale si ne-detinute in proprietate. Orice transmiteti sau postati poate fi folosit de catre Teva si afiliatii sai in orice scop, inclusiv, dar nelimitandu-se la, reproducerea, dezvaluirea, transmiterea, publicarea, emiterea si postarea. Mai mult, Teva este libera sa foloseasca orice idei, concepte, know-how sau tehnici continute in orice comunicare pe care o trimiteti pe Site in orice scop, inclusiv, dar nelimitandu-se la, dezvoltarea, productia, marketingul si vanzarea de produse prin folosirea acestor idei, concepte, know-how sau tehnici.

    10. Desi Teva poate, din cand in cand, sa monitorizeze sau sa analizeze discutii, chaturi, postari, transmisiuni, forumuri de mesaje si altele pe Site, Teva nu are nicio obligatie sa faca acest lucru si nu isi asuma nicio raspundere pentru continutul acestora sau pentru vreo eroare, defaimare, calomnie, denigrare, omisiune, informatie falsa, materiale promotionale, obscenitati, pornografie, pericol, dezvaluiri ale informatiilor private sau informatii incorecte continute in orice informatie de pe Site. Va este interzis sa postati sau sa transmiteti orice material ilegal, promotional, amenintator, calomniator, defaimator, obscen, scandalos, inflamator, pornografic sau profanator sau orice material care ar constitui sau incuraja comportamente ce pot fi considerate infractiuni, da nastere raspunderii civile sau incalca o lege in orice alt mod. Teva va coopera integral cu autoritatile de impunere a legii si va respecta orice decizie a instantelor care cere sau indruma Teva sa dezvaluie identitatea oricarei persoane care posteaza orice astfel de informatii sau materiale.

    11. Acest Site poate contine informatii cu privire la produse sau servicii internationale, care nu sunt disponibile in Romania. O referinta la un produs sau la un serviciu de pe acest Site nu implica disponibilitatea acestuia in Romania. Produsele la care se face referire pe Site pot face obiectul unor restrictii de prezentare. Prin urmare, vizitatorii pot fi instiintati ca unele sectiuni ale Site-ului sunt numai pentru unele tipuri de utilizatori experti. Nu trebuie sa interpretati nimic de pe acest Site ca promotie sau reclama pentru un produs sau pentru folosirea unui produs care nu este autorizat de catre legile si regulamentele din Romania.

    12. Teva mentine acest Site ca un serviciu pentru comunitatea internet. Acest Site a fost realizat pentru a furniza informatii generale cu privire la Teva si la produsele sale. Aceste pagini nu au fost create pentru a furniza consiliere de investitii sau medicala si nici nu ofera instructiuni cu privire la corecta folosire a produselor fabricate sau vandute de catre Teva, sau produsele aflate in prezent in curs de dezvoltare de catre Teva, afiliatii, societatile implicate, licentiate sau partenerii in asociere. Informatiile de pe acest Site cu privire la produsele aprobate pentru comercializare se supun informatiilor complete din prospectul acestor produse si nu trebuie sa interpretati nimic ca promotie sau reclama pentru aceste produse. Utilizatorii acestui Site trebuie sa stie ca produsele in curs de dezvoltare descrise in prezentul material nu au fost calificate ca sigure sau eficiente de catre niciun organism de reglementare si nu sunt aprobate pentru utilizare in afara testelor clinice.

    13. Nicio informatie de pe Site nu constituie o invitatie sau oferta de investitie sau tranzactionare cu privire la Certificatele Americane de Depozit ale Teva. Specific, rezultatele reale si progresele inregistrate pot fi substantial diferite de orice previziune, opinie sau asteptari exprimate pe acest Site si evolutia trecuta a pretului actiunilor nu trebuie sa fie privita ca un indicativ al performantei viitoare a acestora.

    14. Teva poate oricand sa revizuiasca Termenii si Conditiile prin actualizarea acestei postari. Dvs. sunteti obligati prin aceste revizuiri si ar trebui prin urmare sa verificati aceasta pagina in mod periodic pentru a revizui Termenii si Conditiile de care sunteti legati.

    Declaratie conform art. 814 alin. (1) din Legea nr. 95/2006, republicata (fost art. 799 ind 1 alin (1) din Legea nr. 95/2006)

     
    2017 –Declaratie conform art. 814 alin. (1) din Legea nr. 95/2006, republicata (fost art. 799 ind 1 alin (1) din Legea nr. 95/2006)
     
     
     
    2016 –Declaratie conform art. 814 alin. (1) din Legea nr. 95/2006, republicata (fost art. 799 ind 1 alin (1) din Legea nr. 95/2006)
     
     
     
     
     
     
     
    2015 –Declaratie conform art. 814 alin. (1) din Legea nr. 95/2006, republicata (fost art. 799 ind 1 alin (1) din Legea nr. 95/2006)
     
     
    2014 –Declaratie conform art. 814 alin. (1) din Legea nr. 95/2006, republicata (fost art. 799 ind 1 alin (1) din Legea nr. 95/2006)
     

    Nota de informare privind confidentialitatea – Supravegherea sigurantei medicamentelor

    Notă de informare privind confidențialitatea – Supravegherea siguranței medicamentelor

    (Farmacovigilență și Calitate)

     

    Definiții utilizate în această Notă de informare privind confidențialitatea

    Eveniment Advers” reprezinta orice manifestare nedorită, neintenționată sau dăunătoare în ceea ce privește utilizarea unui produs Teva. În ceea ce privește dispozitivele medicale, acest termen include ”incidente” și pentru pentru cosmetice „efecte serioase nedorite”, dar pentru a ușura citirea, doar termenul „ eveniment advers” va fi utilizat în prezenta Notă de informare.

    "Afiliat" reprezintă orice persoană, corporație, societate, partener, asociere în participație sau altă entitate care deține controlul, controlata de sau detine controlul comun cu Teva. În acest scop, termenul "control" înseamnă deținerea a 50% sau mai mult din acțiunile comune cu drept de vot sau acțiunile ordinare sau dreptul de a desemna 50% sau mai mult din directorii corporației, societății, parteneriatului, asociației în comun sau entității.

    Date personale” reprezintă informații în orice format, care pot fi utilizate, direct sau indirect, singure sau în combinație cu orice alte informații, pentru a identifica o persoană.

    Teva” se referă la Teva Pharmaceutical Industries Ltd. având sediul principal la adresa 5, Basel Street, Petach Tikva 49131, Israel  sau la oricare dintre Afiliații săi (sau ambele), referindu-se de asemenea în această Notă de informare la “noi” și “al nostru”.

    Teva și confidențialitatea

    Asigurarea siguranței pacienților este extrem de importantă pentru Teva și noi abordăm cu seriozitate utilizarea în siguranță a tuturor produselor noastre. Teva trebuie să reușească să țină legătura cu persoanele care contactează Teva în legătură cu produsele noastre în vederea urmăririi sau obținerii de informații adiționale, furnizarea de răspunsuri în urma solicitărilor sau pentru a trimite materialele solicitate. Aceasta Notă de informare descrie modul în care noi colectăm și utilizăm datele dumneavoastră cu caracter personal în vederea îndeplinirii obligațiilor noastre de monitorizare a siguranței tuturor produselor pe care le comercializăm sau pe care le avem în dezvoltare clinică (cunoscute de asemenea ca obligații de farmacovigilență).

    Această Notă de informare este aplicabilă produselor cosmetice, suplimenelor alimentare și dispozitivelor medicale deoarece reglementările internaționale (incluzând cele Europene) impun o monitorizare similară a sigurantei și calitătii. Cu toate acestea, pentru a facilita citirea, se face referire numai la siguranța medicamentelor.

    Scopul acestei Note de informare

    Această Notă de informare privind Confidențialitatea se aplică informațiilor pe care le colectăm de la dumneavoastră online, prin telefon, fax, e-mail sau prin poștă sau ca parte a reglementărilor de raportare a evenimentelor adverse și de calitate aplicabile pentru Teva. Deasemenea colectăm informații despre dumneavoastră din formularele specifice pe care le-ați transmis către o locație deținută sau controlată de către Teva.

    Dacă sunteți pacient, noi putem de asemenea primi informații despre dumneavoastră de la o terță parte care raportează un eveniment advers ce v-a afectat pe dumneavoastră. Aceste terțe părti pot cuprinde profesioniști din domeniul medical, avocați, rude sau alți membri din public.

    Despre informațiile pe care le colectăm și de ce le colectăm

    Teva are obligația legală să colecteze date specifice din motive de interes public în aria de sănătate publică ( GDPR Art.9.2 (i)) În conformitate cu legea, companiile farmaceutice, ca deținătoare de autorizații de punere pe piață, trebuie să păstreze documentele cu privire la produse, pe perioada de valablitate a autorizației, plus 10 ani după expirarea acesteia. Deci informațiile personale cu privire la siguranța produselor noastre vor fi reținute pentru această perioadă de timp.

    Pacienții (subiectul raportului)

    Colectăm datele dumneavoastră personale când dumneavoastră furnizați sau o terță parte furnizează informații despre dumneavoastră în legătură cu un eveniment advers care v-a afectat. În cazul în care raportați un eveniment advers ce v-a afectat pe dumneavoastră vă rugăm sa verificați sectiunea Raportori.

    Legislația de farmacovigilență ne impune să obținem înregistrări detaliate„ ale fiecărui eveniment advers transmis către noi, care permite ca evenimentul sa fie evaluat și confruntat cu alte evenimente adverse înregistrate ce privesc un anumit medicament. Datele personale pe care le putem înregistra în legătură cu dumneavoastră când sunteți subiectul unui raport de eveniment advers sunt următoarele:

    • numele sau inițialele numelui;
    • vârsta si data nașterii;
    • genul;
    • greutatea și înălțimea;
    • detalii despre produsul care a cauzat reacția, inclusiv doza administrată sau care a fost prescrisă, motivul pentru care v-a fost prescris sau pentru care medicamentul a fost administrat și orice modificare ulterioară a modului uzual de administrare;
    • detalii despre alte medicamente sau remedii pe care le-ați utilizat sau v-au fost prescrise sau le utilizați în momentul apariției reacției, inclusiv doza pe care o luați sau v-a fost prescrisă, durata adminstrării medicamentului, motivul pentru care luați medicamentul respectiv și orice modificare ulterioară a modului uzual de administrare;
    • detalii despre reacția adversă pe care ați experimentat-o, tratamentul reacției adverse și orice efect pe termen lung pe care reacția a cauzat-o stării dumneavoastră de sănătate; și
    • orice informație privind istoricul medical considerată relevantă de către raportor, incluzând documente ca buletine de analiză, istoricul medicației precum și istoricul pacientului.

    Parte din aceste informații sunt considerate de către legislație “date sensibile cu caracter personal” ce vă aparțin.

    Acestea includ informații relevante despre:

    • starea dumneavoastră de sănătate;
    • etnie
    • religie; și
    • viața sexuală.

    Acest tip de informație este procesat doar în cazul în care este relevant și necesar documentării reacției dumneavoastră în mod elocvent și în scopul respectării cerințelor de farmacovigilență, de siguranță și orice altă reglementare legală. Aceste cerințe există cu scopul de a ne permite atât nouă cât și autorităților competente (precum Agenția Națională a Medicamentului și a Dispozitivelor Medicale, Agenția Europeană a Medicamentului ) să evaluăm evenimentele adverse și să prevenim apariția în viitor a unor astfel de evenimente.

    Raportorii

    Colectăm informații despre dumneavoastră atunci când ni le furnizați în contextul raportării unui eveniment advers.

    Legislația de farmacovigilență ne impune să asigurăm trasabilitatea și disponibilitatea evenimentelor adverse pentru a fi urmărite. Prin urmare, noi trebuie să păstrăm suficiente informații despre raportor pentru a ne permite contactarea sa imediat ce am primit raportul. Datele personale pe care le colectăm atunci când raportați un eveniment advers se referă la:

    • nume;
    • date de contact (care pot include adresa dumneavoastră, adresa de e-mail,  numărul de telefon sau numărul de fax);
    • profesia (această informație stabilește tipul întrebărilor ce vi se vor adresa în legătură cu un eveniment advers, în funcție de nivelul cunoștințelor medicale asumate); și
    • legătura cu subiectul raportului.

    În cazul în care sunteți de asemenea subiectul raportului, aceste informații vor fi combinate cu informațiile pe care le furnizați în legătură cu reacția experimentată.

    Despre modul în care folosim și furnizăm informații despre dumneavoastră

    Ca parte a îndeplinirii obligațiilor de farmacovigilență, putem utiliza sau furniza informațiile dumneavoastră pentru:

    • a investiga evenimentul advers;
    • a vă contacta în vederea solicitării mai multor informații despre evenimentul advers pe care l-ati raportat;
    • confruntarea informației despre evenimentul advers în raport cu alte evenimente adverse primite de către Teva în vederea analizării siguranței unei serii a unui produs Teva sau substanțe active în ansamblu; și
    • furnizarea rapoartelor obligatorii către autoritățile naționale și/sau regionale, astfel încât să analizeze siguranța unei serii de produs Teva sau substanță activă în ansamblu în raport cu informațiile din alte surse.

    Datele personale colectate de la dumneavoastră pentru activitatea de farmacovigilență în acord cu această Notă de informare pot, de asemenea, să fie transferate către o terță parte în situația în care unul dintre produsele noastre este vândut, cesionat sau transferat, caz în care am solicita cumpărătorului, cesionarului, sau noului beneficiar al produsului transferat să folosească datele cu caracter personal în conformitate cu legislația relevantă pentru protecția datelor.

    Putem de asemenea să împărtășim datele personale cu alte companii farmaceutice cu care suntem in parteneriat de co-marketing, co-distribuție sau alți parteneri de licență, în care obligațiile de farmacovigilență pentru un produs necesită un astfel de schimb de informații privind siguranța.

    Furnizăm informații autorităților naționale și/regionale, cum ar fi Agenția Europeană a Medicamentului în acord cu legislația de farmacovigilență. Nu suntem în masură să controlăm modul în care acestea folosesc datele dumneavoastră. Cu toate acestea, este de menționat că în aceste circumstanțe, noi nu împartășim nici o infromație care identifică direct persoana (cum ar fi nume sau informații de contact), impartașim doar informații pseudonimizate.

    Putem publica informații despre evenimentul advers (studiu de caz și rezumat); în acest caz, vom șterge informațiile de identificare din orice publicație astfel încat nici o persoană sa nu fie ușor de recunoscut.

    Baza de date de farmacovigilență Globală

    Printre obligațiile de farmacovigilență se numără și revizuirea modelelor de rapoarte primite din toate țările unde noi comercializăm produsele noastre. Pentru a satisface aceste cerințe, informațiile furnizate ca parte a unui raport de eveniment advers sunt distribuite în Teva la nivel mondial prin intermediul Bazei de date de farmacovigilență Globală. Această bază de date este de asemenea platforma prin care Teva transmite rapoartele de evenimente adverse către baza de date Eudravigilance (sistemul electronic al Agenției Europene a Medicamentului pentru gestionarea și analizarea informațiilor privind reacțiile adverse suspectate la medicamente care au fost autorizate în Spațiul Economic European) și alte baze de date similare, conform legii.

    Despre modul de stocare a informației și drepturile dumneavoastră

    Deoarece siguranța pacienților contează, noi stocăm toate informațiile pe care le obținem în legătură cu dumneavoastră în urma raportării evenimentului advers pentru a asigura evaluarea propice a siguranței produselor noastre în timp.

    Pentru Europa: Conform legislației în vigoare, aveți dreptul să solicitați oricând companiei Teva o copie a informațiilor dumneavoastra, să ne solicitați ștergerea sau restricționarea accesului la datele dumneavoastră sau să ne solicitați tranferul datelor către alte organizații. De asemenea, aveți dreptul să vă opuneți unei anumite procesări. Aceste drepturi pot fi limitate în anumite situatii – de exemplu, dacă putem demonstra faptul că avem o obligație legală de a prelucra  sau de a reține datele dumneavoastră personale. Puteți exercita aceste drepturi contactând Ofițerul European responsabil pentru protecția datelor la adresa EUPrivacy@tevaeu.com.

    Vă atragem atenția asupra faptului că din motive legale nu putem șterge informațiile care au fost colectate ca parte a unui raport de eveniment advers, cu excepția cazului în care sunt inexacte. De asemenea, vă putem solicita să furnizați date de identificare adecvate înainte ca noi să ne conformăm cu orice solicitare de a accesa sau corecta Datele personale.

    Sperăm să putem oferi răspunsuri satisfacatoare pentru toate întrebările pe care le puteți avea legat de modul în care prelucrăm Datele dvs. personale. Dacă aveți nelămuriri cu privire la modul în care prelucrăm datele dvs. personale, puteți lua legătura cu Biroul pentru Protectia Datelor: pentru Europa vă rugăm contactați-ne la EUPrivacy@tevaeu.com (pentru Germania, vă rugăm contactați-ne la datenschutz@teva.de). Dacă aveți îngrijorări nerezolvate, aveți și dreptul de a face plângere la autoritatea competenta pentru  protecția datelor din locația în care vă aflați. Va rog sa vedeți acest link pentru detaliile de contact ale autoritatilor statelor member responsabile pentru protecția datelor. Pentru orice altă regiune vă rugăm să ne contactați la Privacy.tevail@teva.co.il.

    Protecție

    Teva întreprinde măsuri de protecție a datelor dumneavoastră personale împotriva pierderilor accidentale și pentru a impiedica accesul, utilizarea, modificarea sau dezvăluirea neautorizată. În plus, vom lua măsuri suplimentare de securitate a informațiilor, inclusiv controale de acces, securitate fizică strictă și colectarea de informații solide, activități de stocare și prelucrare.

    Transferuri internaționale

    Teva gazduiește toate bazele de date de farmacovigilență, inclusiv Baza de date Globală în Israel. Acestea sunt administrate și întreținute în mod continuu de o echipă de specialiști în IT și farmacovigilență din Israel, România, Germania și Statele Unite ale Americii. De asemenea, Teva angajează o companie în India (Accenture) pentru prelucrare de date, administrare și verificare a unei părți limitate a bazei de date de farmacovigilență. Transferurile către Israel sunt bazate pe decizia Comisiei Europene privind caracterul adecvat al protecției oferite de Statul Israel. Transferurile catre USA sunt bazate pe certificarea Scutul de securitate al Teva SUA. Transferurile către India sunt bazate pe clauzele contractuale tip ale Comisiei Europene. Pentru mai multe informații în ceea ce privește oricare din aceste metode de transfer, vă rugăm contactați-ne utilizând adresa de e-mail menționata mai jos.

    Informațiile pacientului pot fi transferate la nivel mondial ca parte a Bazei de date Globale. Aceste transferuri pot include transferuri în afara țării dumneavoastră către țări care pot avea legi diferite privind protecția datelor. Teva întreprinde însă măsuri necesare pentru asigurarea protecției datelor dumneavoastră cu caracter personal în mod corespunzător în cazul în care informația s-a transferat către aceste țări. În cazul în care informația rămâne în sistemele companiei Teva, măsurile de protecție descrise în această  Notă de informare privind confidențialitatea se vor aplica întotdeauna iar atunci când informațiile sunt procesate în sistemele unei terțe părți, Teva va întocmi contracte cu terții asigurându-se că și aceștia întreprind măsuri adecvate de protecție.

    Modificări în Nota de informare privind confidențialitatea datelor cu caracter personal

    Dacă se decid modificări substanțiale ale acestei Note de infornare privind confidențialitatea, aceste modificări vor fi postate la loc vizibil pe site.

    Contact

    Datele dumneavoastră sunt transmise către Teva și sunt găzduite și stocate în baze de date pe servere din Israel, deținute si întreținute de către Teva Pharmaceutical Industries Ltd, societate israeliană cu răspundere limitată având sediul în:

    5 Basel Street

    PO Box 3190

    Petach Tikva 49131

    Israel

     

    În cazul în care, aveți întrebări sau nelămuriri cu privire la această Notă de informare privind confidențialitatea, vă rugăm să transmiteți oricând un e-mail catre Ofițerul European responsabil pentru proteția datelor la adresa: EUPrivacy@tevaeu.com. Pentru oricare altă regiune vă rugăm contactați-ne la Privacy.Tveail@teva.co.il. Vom depune eforturi rezonabile pentru a răspunde întrebărilor dumneavoastră prompt sau pentru a vă rezolva problema.