27 februarie 2013 Inapoi
Teva a castigat titlurile de Cel mai bine pregatit departament de vanzari si Cea mai buna companie producatoare de medicamente generice in cadrul celei mai recente editii a UK Smart Awards

Teva a castigat titlurile de Cel mai bine pregatit departament de vanzari si Cea mai buna companie producatoare de medicamente generice in cadrul celei mai recente editii a UK Smart Awards (Vanzari, Marketing si Training in Retail). De asemenea, Teva a fost laudata la categoria Servicii Profesionale pentru programul nostru de Asistenta Farmaceutica.

Premiile Smart sunt decernate ca recunoastere a importantei educatiei de calitate, marketing-ului si comunicarii in industria farmaceutica. Acestea se numara printre cele mai apreciate premii din domeniul farma fiind oferite in urma voturilor acordate de cititorii a doua reviste importante din domeniu, P3 si Pharmacy Magazine.

 Cea mai buna companie producatoare de medicamente generice a reprezentat anul acesta o categorie noua, includerea acesteia fiind de asemenea votata de cititorii celor doua publicatii.

Felicitari echipelor de Vanzari Produse Generice si Marketing pentru aceste realizari. Aceste premii arata ca Teva continua sa fie lider in furnizarea de medicamente generice in Marea Britanie si de servicii, cu adevarat apreciate, catre clientii nostri.