Teva Pharmaceuticals in Romania

​Teva Pharmaceuticals Romania reprezinta din anul 2006 subsidiara locala a Teva Pharmaceuticals Ltd., fiind prezenta in top 15 companii farmaceutice si top 10 companii de medicamente generice din Romania

Teva Pharmaceuticals in Romania

Teva Pharmaceuticals Romania se afla in top 15 companii farmaceutice si top 10 companii de medicamente generice din Romania si reprezinta, din 2006, subsidiara locala a Teva Pharmaceuticals Ltd., cu o cota de piata de 2% din piata totala de medicamente.

In Romania, suntem singurul producator de generice care are in portofoliu produse HIV/SIDA si cel mai mare producator generic de produse oncologice. Am lansat prima formula de biosimilare adresate afectiunilor oncologice si hematologice si tratam cel mai mare numar de pacienti cu scleroza multipla.
 
Obiectivul nostru pentru piata locala este acela de a ne consolida prezenta in Romania si de a continua sa lansam tot mai multe prim-generice, care vor contribui la asigurarea sanatatii pentru mai multi pacienti, la costuri cat mai reduse pentru bugetul public.