100 de ani de practici responsabile

Protectia mediului inconjurator reprezinta parte integranta a activitatii companiei Teva Pharmaceuticals

Responsabilitatea fata de mediul inconjurator

Teva Pharmaceuticals se mandreste cu un istoric de peste 100 de ani de practici de afaceri responsabile si etice. Suntem dedicati protejarii mediului inconjurator si contribuirii la progresul societatii, in tot ceea ce facem, peste tot in lume.

 

Ne asiguram ca suntem intotdeauna in conformitate cu toate reglementarile de mediu in vigoare si urmarim o asimilare totala a standardelor si procedurilor de mediu. Cultura organizationala unica ne permite sa impartasim si sa transmitem informatia, putand astfel sa ne perfectionam continuu.

 

Protectia mediului reprezinta o parte integranta a activitatii companiei Teva Pharmaceuticals. Continuam sa ne monitorizam la nivel global activitatea pentru a putea gestiona cat mai bine amprenta de carbon.

 

Crestem nivelul de popularizare in randul angajatilor nostri privind importanta protejarii mediului, prin intermediul unor actiuni de training pe toate nivelurile, prin desemnarea din randul angajatilor a unor reprezentanti de mediu, organizarea de intalniri trimestriale ale Forumului Teva Pharmaceuticals pentru Mediu, precum si publicarea unui Plan Anual al Obiectivelor de Mediu.

 

Mediul de lucru: laboratoarele Teva Pharmaceuticals ofera conditii de lucru in totala siguranta si sunt in conformitate cu practicile, legislatia si reglementarile in vigoare.

 

Evaluare si monitorizare: organizam in mod constant operatiuni de audit ale managementului si mediului, precum si sondaje in randul clientilor privind mediul inconjurator. De asemenea, monitorizam periodic emisiile in atmosfera si potentiala poluare a apelor.