Obiectivul Teva Pharmaceuticals privind comunitatea

Teva Pharmaceuticals este dedicata imbunatatirii sanatatii globale. Ne asumam responsabilitatea de a investi si sprijini comunitatile pe care le deservim

In randul comunitatii

Teva Pharmaceuticals este dedicata imbunatatirii sanatatii globale. Ne asumam responsabilitatea de a investi si sprijini comunitatile pe care le deservim.

 

Ne concentram resursele in comunitatile tarilor in care activam prin intermediul unei game complexe de activitati. Rezultatul consta in imbunatatirea accesului la medicatie contribuind deopotriva si la bunastarea comunitatilor in care traim. Ne mandrim cu un numar mare de voluntari din randul angajatilor care lucreaza in folosul comunitatii, sprijinindu-le demersul prin mijloace variate.

 

Sanatate si stare de bine

Activitatea de baza a companiei Teva Pharmaceuticals este oferirea de produse si solutii pentru a imbunatati sanatatea populatiei din intreaga lume. In cadrul activitatilor noastre dedicate comunitatii, urmarim sprijinirea acesteia in vederea cresterii gradului de constientizare a importantei sanatatii si starii de bine oferind suport grupurilor vulnerabile.

 

Accesul la medicatie

O mare parte din activitatea Teva Pharmaceuticals o reprezinta furnizarea de medicamente generice, pe care compania le face accesibile multor pacienti din intreaga lume. In cadrul activitatilor noastre sociale, urmarim sa amplificam aceste eforturi prin colaborarea cu reprezentantii comunitatii pentru a le facilita accesul la medicatie, in special in situatii de urgenta.

 

Investim in comunitatile din intreaga lume

Activitatile Teva Pharmaceuticals se deruleaza la nivel global, insa relatia noastra cu comunitatile este una cu caracter specific, local. Ne straduim sa identificam necesitatile comunitatilor locale la care Teva Pharmaceuticals poate raspunde cu resurse materiale si umane.