Angajamentul nostru: cea mai buna calitate si siguranta

Teva Pharmaceuticals se angajeaza sa ofere calitate si siguranta

Angajamentul nostru: cea mai buna calitate si siguranta

Calitatea si siguranta sunt prioritatile noastre cele mai importante. La baza oricarei misiuni Teva Pharmaceuticals se afla angajamentul nostru de a dezvolta si realiza produse de calitate si sigure, care sa promoveze sanatatea si bunastarea la nivel mondial.

 

De neclintit in obiectivul de crestere rapida si acoperire globala, Teva Pharmaceuticals continua sa isi indeplineasca angajamentul de a oferi produse de calitate fara compromisuri. Acceptam  doar standardele cele mai inalte de calitate si siguranta, solicitand acelasi lucru de la furnizorii si distribuitorii nostri din intreaga lume.

 

Standardele noastre sunt mentinute prin intermediul unor politici si proceduri stricte. Aceste proceduri sunt atent implementate, realizate la nivel global si aplicandu-se pe intreaga durata de viata a unui produs, de la dezvoltare pana la comercializare.

 

Istoricul Teva Pharmaceuticals de asigurare a calitatii si sigurantei se bazeaza pe patru principii fundamentale:

              1. Reexaminarea si reevaluarea continua a proceselor: Asiguram constant o inalta calitate a produselorprin mentinerea si cresterea calitatii si sigurantei pe parcursul intregului proces de productie. Ne straduim sa imbunatatim continuu toate ariile companiei noastre.


               2. Respectarea reglementarilor in vigoare: In toate unitatile noastre de productie si pe intreaga durata de viata a unui produs, ne angajam sa respectam toate reglementarile in vigoare.


               3. Instruire: Angajatii TEVA participa periodic la programe de certificare a calitatii si sigurantei precum si la alte cursuri relevante (de buna practica clinica si bune practici de laborator).


               4. Farmacovigilenta: Administram propria  baza de date cu Rapoarte despre Efecte Adverse si   avem angajat personal calificat responsabil cu siguranta medicamentelor fiind in conformitate cu reglementarile in vigoare. Mai mult decat atat, urmam procedurile de monitorizare a sigurantei atat pentru produsele necomercializate, cat si pentru cele comercializate.

 

Credem in crearea unei culturi a calitatii, prin cresterea gradului de constientizare a acestia de catre fiecare angajat prin tot ceea ce face in fiecare zi.