Diverse si simple: activitatile noastre

Suntem specializati in dezvoltarea, productia si comercializarea de medicamente generice si inovative

Diverse si simple: activitatile noastre

Activitatile Teva Pharmaceuticals sunt vaste si diverse, dar operatiunile sunt simple si transparente. Acest lucru ne permite sa ne mentinem pozitia de lider si ne ofera un avantaj competitiv. Suntem specializati in dezvoltarea, productia si comercializarea de medicamente generice si inovative. Portofoliul nostru de produse acopera toate ariile terapeutice majore intr-o varietate larga de dozaje. Aditional, producem si furnizam ingredienti farmaceutici activi (API)  pentru industria farmaceutica din intreaga lume. 

Lider mondial in productia de medicamente generice

Teva Pharmaceuticals Industries Ltd. este lider mondial in productia de medicamente generice avand unul dintre cele mai vaste portofolii de produse. Teva Pharmaceuticals vine in intampinarea cerintelor industriei producatoare de medicamente generice, o industrie cu o evolutie dinamica, prin utilizarea avantajelor sale unice:

  • Cel mai mare portofoliu de produse din industrie, cu aproximativ 180 de cereri in curs la FDA (Administratia Americana pentru Medicamente si Alimentatie), in cazul a aproximativ 75 dintre acestea, Teva Pharmaceuticals fiind prima companie care a inaintat cerere de autorizare a comercializarii. In Europa, Teva Pharmaceuticals are peste 2.500 de cereri in curs de autorizare.
  • Zeci de unitati de productie care realizeaza produse farmaceutice finite in dozaje diverse
  • Diverse forme de conditionare: tablete, capsule, injectabile, unguente, creme si lichide

Inovator de produse farmaceutice de specialitate

Ca lider in industria de produse farmaceutice inovative de specialitate, Teva Pharmaceuticals dezvolta si produce medicamente in urmatoarele arii terapeutice: sistem nervos central (SNC), sistem respirator, sanatatea femeii, oncologie, biosimilare si durere.

In plus, Teva Pharmaceuticals continua sa consolideze cercetarea si dezvoltarea de medicamente inovative, concentrandu-se pe noi tratamente pentru boli neurologice, autoimune si oncologice.

Produse pentru sistemul nervos central

Produse pentru sistemul respirator

Teva Pharmaceuticals ofera tratament de inalta calitate celor care sufera de boli ale aparatului respirator, avand ca scop imbunatatirea eficientei terapeutice, cresterea confortului in utilizarea inhalatorului si prelungirea reactivitatii la tratament a pacientului.

Produse pentru sanatatea femeii

Teva Pharmaceuticals produce si comercializeaza produse diversificate care promoveaza sanatatea femeii pe tot parcursul vietii acesteia, imbunatatind semnificativ calitatea vietii.

Compusi biologici

Compusii biologici Teva Pharmaceuticals furnizeaza solutii terapeutice unice unei game largi de boli grave, care deseori pun viata in pericol.

Oncologie

Teva Pharmaceuticals Oncologie se dedica imbunatatirii vietii oamenilor bolnavi de cancer, printr-un portofoliu de produse precum si prin continuarea investitiilor in dezvoltarea de noi solutii terapeutice.

Furnizor global de API

Teva Pharmaceuticals este lider mondial in furnizarea de ingredienti farmaceutici activi (API), materie prima esentiala pentru industria farmaceutica.